God natt alla fina !


Phuket 11 februari.

Mitt hjärta vaknar jätte ofta och jag misstänker att det beror på att hon blev orolig då jag gjorde illa mig tidigare i kväll. Tyvärr så klarade jag inte att hålla tillbaka så jag ropade rakt ut då kniven skar in i fingret (jag skulle ta bort stearin från längst ner i en ljusstake så jag tog kniven till hjälp….) och detta hände precis då hon höll på att somna så hon kom trött springande och undrade vad som hänt ? Sen blåste hon på mitt finger och gick iväg och hämtade plåster. Min lilla sötnos. Jag blir helt rörd när hon gör sånt. 
 
Jag säger god natt nu & tack för idag! 🙂  Ska fixa vidare här hemma och pussa på hjärtat då hon behöver mig. 

Godnattkram ! ♥

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “God natt alla fina !”

 1. Malin says:

  Johanna verkar vara en riktig ängel. 🙂

 2. Hoppas ni får en bra fredag! 🙂

 3. Lotta says:

  vilken mysig blogg & söt lite dotter du har.

  Kul med driftiga tjejer.

  Funderar också på att starta eget men är lite feg.

  Har du något bra tips kanske?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *