God natt bloggen !

Min butik Gizmo & Co.


Så här såg skyltfönstret ut i min ena butik julen -05 (jag hade 2 butiker en period). Jag hade gjort 2 byråer från Bruka till en adventskalender och ja, jag vet att det bara är 18 lådor men jag satte dubbla nummer på vissa  😉  Julpyntet i fönstret kommer från Lexington, Sia, Walther & Co och stjärnorna från Men at work. De underbara karusellerna som står på byråerna kommer från American Classics.

Plötsligt blev jag super trött så nu loggar jag av från bloggen för idag också pysslar jag vidare en stund  innan jag lägger mig .  Jag måste erkänna att jag ligger efter med Johannas julkalender för den är faktiskt inte klar ännu.. snacka om dåligt samvete ! men, men, jag tröstar mig med att det inte gör någon skillnad för henne och jag ser fram emot att se hennes reaktion då den hänger inne på hennes rum imorgon efter dagis 🙂

      
Bilder från den 11 december 2005 i min interiörbutik Gizmo & Co .  Den där "oäkta peisen / öppna spisen" var en av de första saker jag köpte som interiör till min butik. I love it ! 🙂

Just nu känner jag mig på värsta "interiörhumöret" och kreativiteten flödar så imorgon ska jag fota och visa er hur jag julpyntat här hemma och jag tror faktiskt att jag ska ta ner julgranen också men samtidigt lockar det att köpa en äkta.. men nej , vår oäkta är så FIN så vi kör på den i år också.

TACK för idag och TACK för att ni skriver så fint till mig. Jag blir både smickrad & glad och er feedback inspirerar mig massor ska ni veta 🙂   (och jag får så dåligt samvete de dagar då jag inte hinner svara på alla kommentarer.. men jag hoppas att ni förstår att jag svarar så ofta jag kan.)

God natt kram ! ♥

P.S till min stora glädje så ser jag nu att en ny Family Living kommit ut i butik IDAG ! (4/12) då kommer den helt säkert till Norge på måndag. Kul !!!! 🙂


Family Living är ett favorit blad  och jag blir supernyfiken på hur Jessica & Linus Wahlgren har det hemma !

Kategori: Min butik Gizmo & Co. | 11 Comments

11 responses to “God natt bloggen !”

 1. Mirva says:

  Nu ser jag mest framemot att få shoppa i din nya butik! LÄNGTAR!

  Kraaaaaaaaaaaaaam!

 2. Josefine says:

  Godmorgon sunshines! Happy Fredag =) Din butik var SÅ fin vännen och snart har du en ny 🙂

  Önskar er en underbar morgon!

  KRAM

 3. Fridatjejen says:

  Vad roligt att få se hur ni har det pyntat där hemma hos er! Jag längtar till de bilderna för jag kan verkligen behöva inspiration. Urläcker gran du hade förresten i butiken, jag gillar blandningen av rosa och röda dekorationer, kanske man ska köra på det i år…? 🙂

  Kram

 4. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Mirva-

  Tack, det var kul att höra ! 🙂 Kram! 🙂

  Josefine-

  Thanx darling ! 🙂 Miss you! vi måste verkligen få till att ses snart. Kos dig med pyssel hemma idag och NJUT fredagen !! Puss ! 🙂

  Fridatjejen-

  Jag lovar att fota och visa bilder idag 🙂 Tyvärr måste jag berätta att det inte är rosa dekorationer i granen du ser på bilden. Det är röd / vit randiga hjärtan + röda men man kan helt klart mixa rosa & rött ! 🙂 Kram! 🙂

  HAPPY FREDAG mina vänner ! Kramar ! 🙂

 5. Josefine says:

  I know!! Imorgon hos oss? Puss!

 6. Anastasia says:

  inspirationen flödar..

 7. Anonymous says:

  Jättefint inrett

 8. Maja says:

  Var har du butiken? Jag gillar din smak, tex den rosa anslagstavlan. Hur söt som helst.

 9. emelie says:

  var ligger din affär du kan la skicka till mig å bergendahl 2@hotmail.com“>2@hotmail.com

 10. tofva says:

  Underbart fint!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *