God natt bloggen!

Allmänt


Fin morgonrock från Juicy Couture som gärna får hänga på en krok  i mitt badrum 🙂

I kväll ska jag slå "lägg mig tidigt rekord" för jag ska faktiskt – tro det eller ej !  – gå och lägga mig NU och mysa med mina nya blader ( norska Costume, engelska Red och svenska mama) och ge mig själv en natt med massor med sömn i sängen. Precis , inte i soffan och inte på golvet utan i : sängen ! 😉

     
Snygga Heidi Klum har lanserat egen designade jeans på New York Fashion Week och Sarah Jessica Parker körde trendy baggy jeans på en walk igår och till sist – alltså jag kommer inte helt över Victorias nya frisyr..  är det bara jag som tycker att hon är lik Liza Minelli? 😉

TAAAACK för alla trevliga kommentarer jag fått idag och för tips om pc / mac. Jag svara er i morgon för nu har jag som sagt ett rekord att fokusera på … 🙂

God natt & sov gott mina kära bloggläsare så ses vi igen imorgon !

Natta! ♥

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “God natt bloggen!”

 1. Pia says:

  Jag tycker Victoria är ursnygg..snart kommer vi att se många svenska kvinnor med kortare hår på gatan..kom i håg hennes klipp till pagen.. Skapade massor av efterföljare.. Heidi Klums jeans är på g till Sverige ett "nygammalt" märke Jordache tror jag dom hette.. Håll koll..

 2. IZZAH says:

  riktigt söt morgonrock !

 3. Loppan says:

  såååååå snygg frisyr. Har själv i våras klippt av mig mina lockar efter många års tänkade fram och tillbaka. Är så nöjd och aldrig känt mig finare.

  Nej nu ska jag fortsätta fira min Frans som i dag 11 september fyller 1 år ha en färgsprakande dag

 4. Mikaela says:

  Tänkte höra om tunikan från HM är nyinköpt? Hoppas ni får en fin dag med familjen/M

 5. jennifer says:

  cictoria är så gräslig att jag dör,,, nej inte alls hennes grej… men jag tror inte hennes kvalité hade så mycket val…. kram

 6. Nilla says:

  Gomorron 🙂

  Ser fram emot en ny dag i din blogg, blir så jäklans inspirerad att både fixa här hemma, och köpa lite nya snygga kläder. Synd att inte Odd Molly finns här i Uppsala, men jag får väl ta mig in till Stockholm nån dag, bara det 🙂

  Ha en härlig dag.

  KRAM!!!

 7. Madelene(Landvetter) says:

  Godmorgon!

  Önskar dig och Johanna en trevlig Torsdag.Tänkte be dig om litte tipps.Min mans barnbarn skall döpas har du nåt bra tipps om vad man kan köpa dom vill inte ha dom vanliga presenterna som tex ten grejer som spargris och allt vad som finns i ten och en sak till vad tycker du man skall ha på sig på ett dop nu i höst? Ha det så jätte bra.

  Kram Madelene.

 8. du har fått en nominering i min blogg..titta in.

  nominera gärna 7 egna bloggar.

 9. Daisy says:

  Gillar nog Vickans frilla ändå….önskar jag vågade göra det där klippet….Så lättskött (tror jag) jättejobbigt och dyrt med extensions som jag har – men jag känner mig finare med långt hår – Enjoy your day !

 10. sandra says:

  Åh den morgonrocken är ju så söt !!! Men du vet väl att H&M har nästan likadan fast vit för typ 200 kr.

 11. Anonymous says:

  Åhh vilken go morgonrock 🙂 I like !

 12. Jill says:

  Jag tycker att SJP 'är så snygg och cool. Victorias frisyr var väl sådär. Men jag tycker hela hennes utseende har blivit lite för mycket.

 13. Jonna says:

  o den morronrocken hade jag gärna tatt =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *