God natt bloggen !


Jag är SÅ frusen av mig så ikväll har jag myst i varm kofta och skön sjal.

Det var helt RÄTT att Johan fick åka hem i kvällens Idol tycker jag. Och Kevin dominerade ju ! My god vilken artist han är ! I love him!!!!!! och om inte han vinner i globen så är det något fel… 😉


Kvällsmys på golvet framför Idol.

Jag & Johanna har haft en super mysig kväll och nu ska jag ta en snabbtitt på julpyntet jag tog ner från vinden tidigare idag och om jag orkar så ska jag pynta lite.. men mina ögon känns trötta så vi får väl se. Kanske det blir sköna sängen istället ?

Hoppas att du har haft en underbar fredag och att du får drömma massor med härliga drömmar i natt !

God natt kram ! ♥

P.S Tusen taaaaaack för alla fina kommentarer jag har fått idag ! Jag svarar på dem imorgon 🙂

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “God natt bloggen !”

 1. Katarina says:

  Kevin är skit duktig..

  Men jag tycker det är lite fel att han ska vara med egentligen..Han är sedan tidigare redan artist på Malta och har varit med i deras melodifetsival 2 gånger. Tävlingen borde vara enbart för "blåbär"

 2. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Katarina-

  Jag har sett framträdanden han har gjort på Malta på Youtube och tänkte lite som dig då jag såg dem men eftersom han är helt färsk artist i Sverige och tävlingen är öppen för alla så tycker jag att det är rätt att han får vara med 🙂 Jag hoppas att han vinner ! 🙂 Happy lördag ! Kram 🙂

 3. Ohh very much thanks admin

 4. This is such a terrific resource that you are providing and you give it away for free. I love seeing internet sites that understand the value of providing a quality resource for free. It?s the old what goes around comes around routine.

 5. film izle says:

  Ohh very much thanks admin

 6. Ohh very much thanks admin

 7. I love this nice blog! Read this interesting information regarding Egypt property and Egypt property Thanks!

 8. videoizle says:

  good quality post thanks

 9. Domates says:

  How are You doing? I just adore eating vegetables especially patatos , Bye bye!

 10. spy gadget says:

  Just thought i would comment and say neat theme, did you code it yourself? Looks great. Pleae visit spy gadget and Spy Gear!

 11. turkko says:

  Hi, i must say fantastic website you have, i stumbled across it in AOL. Does you get much traffic? Check my website turk ko.

 12. home page says:

  Hi, I just hopped over to the web page by means of Google. Not really some thing I would generally browse, but I enjoyed your opinions anyways. Thank you for creating something worthy of reading through.

 13. good infos as always maine, cheap proscar, [url=”http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription”]cheap proscar[/url], http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription cheap proscar, bjsw,

 14. tmnvrwsrgo says:

  Hs8tT0 wgmrelkrqbmr, [url=http://qeicuibckmjf.com/]qeicuibckmjf[/url], [link=http://bxdzuvmbzpaa.com/]bxdzuvmbzpaa[/link], http://xsocltjcqoig.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *