God natt bloggen!


Jag köpte en ny lång tavellist på Ikea häromdagen (en nyhet i deras sortiment !) som jag ska sätta upp bakom sängen så snart är tavlorna ni ser ett minne blott. Jag ska självklart fota och visa er då detta lilla prosjekt är avslutat.  Och jag passar på att bädda med blått nu innan det är dags att gå över till "julsängkläderna" . Tänk – advent närmar sig ! 🙂

I kväll ska jag göra något så ovanligt som att inte blogga hela natten.. … istället ska jag skriva kort och pyssla med några andra saker innan jag kryper ner och sover i den nybäddade sängen (det är så underbart att sova i nytvättade sängkläder).  Men man vet ju aldrig, jag kanske får bloggabstinens och plötsligt dyker upp med ett till inlägg ? för är man en bloggoholic så är man 😉

Jag avslutar dagen med några pics från kvällen:

    
Plötsligt så tog Johanna sin favorit bok, Den lilla lilla gumman, och hoppade upp i sin leksakskorg (som hon tömde en stund innan) och satt sig där och läste högt för sig själv.  Hur sött som helst 🙂

När vi "ses" igen imorgon är det HELG ! Tjohoooo !!

God natt & Sov gott mina vänner! ♥

Kategori: Allmänt | 19 Comments

19 responses to “God natt bloggen!”

 1. SARA says:

  Åh vad mysigt med massa kuddar att gosa ner sig i 🙂 Sov gott! 🙂

 2. Live says:

  så fantastisk fint du har det hjemme, elsker hvitt interiør:-) Er innom bloggen din flere ganger om dagen, Alltid like hyggelig å lese om Johanna og deg.Du er alltid så positiv,og det smitter over på meg:-) Ha en fortsatt trivelig kveld

 3. Nelly says:

  va gulligt av johanna!

  hihi, men har du särskilda jullakan. det var faktiskt något nytt för mig. ; )

  sov gott! kram

 4. annika says:

  Vi har samma färger i sovrummet och lika dana lexington kuddar, hehe Hoppas du får en god natts sömn!!Kram 🙂

 5. Åh det ser så mysigt ut! 🙂

  Gulligt att hon satte sig i korgen sådär 😛

 6. Alma says:

  Du har verkligen ett vackert hem, kan inte sluta inspireras av dig =)

  Johanna myser för fullt ser jag =) Riktigt söt bild!

  Kram Alma

 7. xXx says:

  Va sööööööt 🙂

 8. Linda Wiren says:

  Hej, idag är det min städdag men laddar lite på nätet först. Vi ska köpa ny säng här hemma. Var kommer din sänggavel ifrån? Mys med julen fast det verkar det som att du redan gör.

 9. Ulrica says:

  Vi har likadana sängbord som du, antar att det är Tuvan från Allinwood ?! Kommer antagligen införskaffa sänggaveln oxå… har bara ett problem: Vi har kontinental sängar, alltså lite högre madrasser, bara vi löser hur vi skall göra med gaveln så köper vi den 😉 Nu till min fråga: vad har du för sänglampor…skulle vara kul om du kunde visa dem på en bättre bild? Ha en bra dag.

 10. Nettisen says:

  Hallå där Anna-Stina!

  Hoppas att du har fått din välbehövliga sömn?

  Kanonfint som vanligt och det kommer bli super med tavellist som är såååå snyggt.

  Love dina kuddar för jag har en likada men tyvärr bara en så jag får investera i en till för dom är helt underbara (gör iofs inget då jag älskar att gå bland Lexingtons saker)

  Kram från Nettisens

 11. Härlig inredning du har. Jag är också en sucker för vit inredning men jag drar mer åt shabby chic hållet. Älskar den där franska lantliga stilen. Men pendlar hela tiden mellan Lexington o sånt o Shabby chic. Jaja, hoppas du sov gott!

 12. rebecca says:

  Jätte fint och mysig att krypa ner i på kväll:)

  Ha en underbar dag

 13. Jonas says:

  Skickar en fredagshälsning från Sthlm. Gårdagen ägnades åt fotografering av sexig tomte. Decemberbilden i killkalendern 2009 är räddad. Hoppas att den ska inspirera till hårda paket 😉

  KRAM // Jonas

 14. Malin says:

  Superfint sovrum! Vilket märke är det på den söta kaninen? Jag letar som en toka efter sånna söta små tygdjur/dockor. Ha en bra dag! /Malin

 15. gud vilken mysig säng 🙂

 16. Viktoria says:

  Guu vad fint du har det! Man blir så inspirerad till allt fint du har hemma!

 17. Hej

  Underbart sovrum, där sover man nog gott!

  Jag är totalt "blind" när det gäller inredning och får ta hjälp av en duktig väninna ,samt att jag tittar här och härmar dig 🙂

  Förra veckan var jag och shoppade i en butik och kunde inte låta bli att tänka på dig. De hade bla en sjal som jag tror du hade älskat, supermjuk, snygg och i underbar rosa färg. Det var en "Gizmolinasjal", kände jag! Hela butiken var för övrigt fylld med underbara kläder. Har du vägarna förbi Göteborg så får du säga till, så ska du få namn och adress till denna butik!

  Kram Åsa

 18. Alinde says:

  Fina sängkläder. Hade gärna bäddat så med, men det är rackarns dyrt med Lexington, Gant o.dyl! =( Jag har en omgång sängkläder från Hästens iaf!

  Är det färska blommor på sängborden? Det finns ju jättefina tygblommor numera, som kan funka bra i ett sovrum iofs.

 19. josse says:

  Var har du fått tag på dessa lexington kuddar. Har letat som en tok efter dessa men utan resultat 🙁

  Kram på dig! 🙂

  svara gärna på min mail.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *