God natt bloggen!


I januari får vi se en naken Jennifer Aniston i tidningshyllorna.  Jag kände knappt igen henne först ?  en riktigt snygg bild på henne !

Förlåt min frånvaro i kväll. När Johanna äntligen somnat (det tog sin tid…) så kände jag ett behov för att sjunka ner i soffan och njuta lugnet så det var precis vad jag gjorde. Också tittade jag på slutet av Nobelkonserten och fick se en läcker Diana Ross sjunga en av mina absoluta favoritlåtar. Nämligen den HÄR.!  En äkta feelgood låt som ger fabulous  weekendstämning ! 🙂


Nog för att jag gillar New England stilen men alltså det här tycker t.o.m. jag blir lite too much  😉   (bild Paul Costello).

Nu ska jag gå och dra täcket över mig för imorgon är det lucia på Johannas dagis kl. 08. Men jag är inte helt säker på att vi ska gå? vill prioritera att Johanna blir frisk. Men samtidigt så vore det ju så kul både för henne och mig…  Vi får se hur det känns i morgon bitti. Och om vi inte kan gå så får jag tänka på att Johanna hinner fira lucia många gånger i sitt liv, hon är ju trots allt bara 2 år….

Imorgon har vi en ny dag med nya möjigheter IGEN och det är en härlig tanke, speciellt när det är en FREDAG !  🙂

P.S bara så att ni vet så har jag galet dåligt samvete över kommentarer & mejl som jag inte hunnit svara på de här dagarna när Johanna varit sjuk. Förlåt !

God natt kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “God natt bloggen!”

 1. Linda says:

  Hej..

  Ja det var en riktigt läcker bild på Jennifer Aniston =).

 2. Carita says:

  Aw, hon är så sjukt vacker 🙂

 3. Malin says:

  Hej!

  Hittade precis hit, ska titta runt lite och kommer säkert tillbaka!

  Ha en jättebra dag!

  Kramar Malin

 4. Sara says:

  Hej!

  Vilken fin bild på dig från Thailand! Kom hem därifrån i måndags efter att ha suttit fast i 1 1/2 vecka extra. Men det var nästan bara skönt att få extra semester. Hann förutom att jobba i Bangkok med att semestra på både Koh Samet och Koh Chang, Sista två nätterna blev det Pattaya, som var mindre kul. Blev en del shopping på MBK – hittade ett stånd på 4e våningen som säljer tunikor i vitt med spets för otroliga 299 Baht. När åker ni ner? Älskar din blogg!

 5. Tänk inte ens på att ha dåligt samvete för obesvarade mail etc, din dotter har ju varit sjuk – hon är prio ett! 🙂

 6. Randy says:

  Bilden var sjukt snygg men åh så pinsamt att hon måste vara naken, tkr inte du det?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *