God natt bloggisar!

Allmänt


Bild från Lexington.

Det är nästan läskigt hur fort dagarna går… om det fortsätter så här så knackar ju strax jultomten/nissen på dörren ! men vi får försöka fånga dagarna och njuta hösten först för ännu är det ju ett antal veckor kvar.

Just nu drömmer jag enormt mycket om Thailand men då jag frågar Johanna om vi ska resa till Thailand snart ? så säger hon "hemma, Gucci!" 😉  

Och på tal om Thailand så fick jag gjort en hel del jobb igår och jag planerar för att starta upp min business i starten av -09. Det känns fantastiskt ! och jag ser verkligen fram emot att få komma igång.( Det kan hända att jag smygstartar lite före jul….. )

Nu ska jag lägga mig och sova riktigt gott  för jag är så där skönt trött som man blir då man är lite förkyld.  (sitter här och fryser och har på mig crazy mycket för att hålla värmen..).

Tack för idag mina vänner ! vi ses igen imorgon 🙂

God natt & Sov gott ! ♥

P.S shit – nu kom jag på att jag ju skulle tvätta håret i kväll så jag slipper det i morgon bitti.. hmm.. blir kanske uppe ett tag till då.. om jag nu orkar det…?

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “God natt bloggisar!”

 1. KarolinaN says:

  Ja det där med att tvätta håret är alltid lika drygt på kvällarna svårt att hinna det på morgonen… Kram!

 2. sara says:

  älskar lexington! sååå snyggt 😀

 3. Anonymous says:

  Tack för att Gizmolinas alltid ger mig massvis med positiv boost och härliga idéer! Idag är det min birthday, och den kommer verkligen bli HAPPY 🙂

  Ha en underbar dag! Kramar!

 4. Ida says:

  Lexington är helt underbara att få krypa ner i! Många kanske tycker det är överskattat med dyra, lyxiga lakan men jag önskade mig en uppsättning på min födelsedag och är så GLAD över att jag har dom! Jag sover som en prinsessa!

  Det ska bli riktigt spännande att se vad det är för planer du har på gång!

  Hoppas ni får en fin dag!

  P.S Jag slrev här om dagen att du skulle kolla i min blogg och Nikes nya rosa Monclerjacka! Har du inte gjort det måste du helt enkelt göra det för den är för söööööt! 😉

 5. Carolin says:

  Tack för en jätte härlig blogg!!

  Ditt projekt som du ska starta,har du berättat om de innan, eller är det lite hemligt fortfarande?

  Ha nu en unerbar dag!

  Kram från Sverige

 6. Zarb says:

  Ser mysigt ut! 🙂

 7. Magda says:

  Det har varit så befriande skönt att slippa reklam som flaschar förbi och är påträngande men nu blir det bara mer och mer. Synd, jag förstår varför men gillar inte det tar ut focus på bloggen som annars är vilsam och stilfull i bilder och layout. Tråkig utveckling.

 8. Bettan says:

  Ser mysigt ut:)

 9. Nettisens says:

  Hallå Anna-Stina!

  Flytta till Sverige så alla i Sverige får njuta av dina planer och kan hjälpa till att sponsra i din nya business vilket jag tror att vi är många som vill. (Norge känns lite långt)

  Kram och ser fram emot ditt avslöjande.

  Nettisens

 10. Sarah says:

  Åh din blogg är den bästa! Så mycket positiv energi, TACK för att du delar med dig! (såg att din gamla presentation kommit tillbaka på bloggen, eller det kanske är bara för mig?) Ha en UNDERBAR dag!

 11. Daisy says:

  Åh vad vackert med rosor och ljusstaken – Var kan man hitta en sån ljusstake – MÅSTE ha 🙂

  Älskar oxå Lexington och deras härliga lakan –

  Med 4 små troll och en katt som klöser lite överallt så måste jag dock medge att vårt hem inte är så stylish :! som jag önskar – Tror att man måste ha bra utrymme och smart förvaring – För att alla kläder som ligger överallt och alla leksaker stör harmonin i vårt hem väldigt mycket….Men jag älskar ju kläder och barnen leksaker………….. Plockar och städar hela dagarna….Jag plockar undan och barnen plockar fram — men rosor och ljusstake får jag försöka fixa till fredagsmyset 😉

  Kramar !

 12. A says:

  Hejsan…

  något är konstigt med din blogg… Eller så är det min dator det är fel på. Men ibland då jag kommer in hit så är det din nya profilbild och sen nästa gång är det din gamla. Det hjälper inte heller att uppdatera sidan. Tycker bara att det är konstigt.

  För övrigt vill jag säga att jag kikar in här flera gånger om dagen =) Gillar din blogg och din lilla prinsessa är bara för söt =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *