God natt fantastiska dag!


Sötnosarna hade the time of their life i kväll ! 🙂

Efter kvällens playdate åkte Johannas pyjamas på och sedan gjorde vi en ovanlig sak: hon fick ligga brevid mig i soffan då jag tittade på TV . Vi myste med en skön filt och småpratade och sen somnade vi och nästa gång jag vaknade var klockan 23 . Jag kan inte minnas sist det hände att hon & jag somnade i soffan? Kanske för typ 1,5 år sedan?  Det var i alla fall en riktigt mysig avslutning på den här fantastiska dagen ! 🙂

Nu avslutar jag dagens bloggning med dessa härligt busiga bilder från kvällens röj i min säng…


Busigt !

TACK för alla fina kommentarer jag fått idag ! Jag svarar er imorgon för nu har en trött (men happy!) mama en dejt med Mr.John Blund.

Uppdatering kl. mitt i natten… : jag kunde inte låta bli att svara på dagens alla kommentarer innan jag gick och la mig så nu kan jag sova med gott samvete 🙂

God natt & Sov gott ! ♥

P.S Ni som vill veta var ni får tag i den fina Odd Molly koftan med rosetter: Jag har shoppat min på Höyer butiken på Sköyen här i Oslo (tfn till butiken: +47 22442419) och jag vet att den även finns i rosa på en butik som heter Chicas & Venner (tfn +47 22606606).  Jag har även sett den på butiken Mathilde i Stockholm (på Biblioteksgatan) men den kanske är utsåld där? Ring och checka ! för jag vet att de sender varor per post 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “God natt fantastiska dag!”

 1. Ilona says:

  Kan inte du lägga upp en bild på den vita skjortan som du köpt och hur den ser ut på? 🙂

 2. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Ilona-

  Självklart ska jag göra det! 🙂 Min plan var att fota och visa ikväll men så somnade jag ifrån allt… Tur det är en ny dag med nya möjligheter imorgon ! Kram ! 🙂

 3. Mikaela R says:

  Tackkkk så mycket för informationen Gizmolina, hade nästan gett upp där 🙂 Men nu ska prova och ringa runt. De låter ju toppen att sänder med! Tacktack, din blogg e super!!Ha bästa fredag!

 4. Elin says:

  Man ser verkligen LYCKAN hos Elian och Johanna! Tänk att få busa runt i sängen! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *