God natt fredag!

Allmänt


I natt är min plan att inte sova på den här madrassen 😉 Bilden är från i kväll då jag och Johanna lekte på hennes rum.

Tittut i natten, nyvaken mama här 🙂 Somnade så klart i fotöljen framför TVn men på en fredagkväll så är det bara riktigt skönt att göra det tycker jag, det är som att det är mer "tillåtet" då på något märkligt sätt.

Har precis städat till här hemma för Johanna älskar att plocka fram miljoner små saker på dagarna så nu är alla saker på sina rätta platser igen så att hon kan börja om från början igen imorgon bitti då hon vaknar 😉


Våra söta nallar / bamser.

Hoppas att du har haft en FAB fredag och att du får sova riktigt gott och vakna härligt pigg på lördag !

God natt & Sov så gott kära läsare ! ♥

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “God natt fredag!”

 1. sessan❤ says:

  Natti natti vänner. sov gott & vakna till en strålande dag!!

  Vær meldningen fullkomligt STRÅLAR för lördagen♡

  Sov sött♡

 2. karin says:

  i natt hade jag gärna med sovit i en fotölj,nämligen hundvakt här.våran säng inatt bestod av jag min man två hundar ett barn,lite svettigt var det,ha den bästa lördagen snygging där kramar

 3. AnnaStina says:

  Sessan-

  Ser att du är uppe lika sent som mig 😉 Låter lovely med ett strålande vackert väder idag, ser fram emot det ! 🙂 också önskar jag dig och sin prinsessa en fantastisk weekend fylld av glädje! Kram på dig ! 🙂

  Karin-

  Oh my, ja det låter som en svettig natt 🙂 Själv hade jag bara en katt och en mann i sängen men sen fick jag ett par timmar på golvet på Johannas rum också . Vilka nätter vi mamas får vara med om ! 😉 Önskar dig en fantastisk lördag ! Kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *