God natt fredag!

Allmänt


Så här la sig plötsligt Johanna och softade när hennes söta vän Sunniva ammades vid hennes fötter i em. Hon är alltid lite småtrött efter all lek på dagis.

Det sista jag minns från kvällen var att Anna åkte ur Idol, sen var dag god natt för mig i soffan…zzz…. 😉  och jag som verkligen försökte hålla mig vaken för min kusin Stefan spelade trummor bakom Danny i Fredag hela veckan och jag ville ju så klart inte missa det.  Stefan är SÅ duktig och jag är helt övertygad om att han blir en stor stjärna en dag !

Och när det gäller Idol så var det helt ok för mig att Anna fick åka ur även om jag kanske tycker att Johan borde fått åka före henne. Men alla ska ju ändå ut och Kevin ska ju vara ensam kvar som vinnare så vilken ordning de andra åker ut i spelar ingen roll för mig 😉

Nu är det bäst att jag kryper ner i sängen och fortsätter att sova innan jag piggnar till för mycket så jag får berätta mer om dagen och svara på era kommentarer imorgon men jag måste redan nu säga TACK för hjälpen med jeansen. Lutar åt att jag gör som ni säger och behåller dem…..

God natt kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “God natt fredag!”

 1. annika says:

  Kom precis själp upp från soffan , hehe Sov sött och ha en skön lördag! Jag ska tillbringa ännu en helg med att måla men denna gång vår trappa, blä

  kram:)

 2. Linda says:

  Du har så rätt, det är Kevin som ska ta hem Idol 2008!!

 3. Anne says:

  Hei, har fulgt siden din en stund, liker å lese den. Smart og ta bilder og fortelle hva du har på deg, det har blitt et lite must formeg, må inn og se hva hun har på seg i dag:):O)

  Jeg ønsker deg en strålende dag. Og helg..

 4. Anne says:

  Utrolig bra blogg, må inn og se hva du har på deg i dag, har blitt et must det!! Ha en super dag, du virker som ei kul jente;) Kommer til og fortsette og lese din blogg. klem

 5. K says:

  Tycker absolut att Johan borde åkt, han är duktig och sådär men kan inte låta bli att störa mig litegrann… 😉 Din lilla påminner om Arvid när han kommer hem från dagis – alldeles slutkörd efter en rolig dag.

 6. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TACK för era trevliga kommentarer ! 🙂

  Anne-

  Tack snälla du ! Vad kul att jag blivit en del av din dag, det gör mig glad ! 🙂 Jag önskar dig en strålande söndag fylld av lyckliga stunder. Klem! 🙂

  K-

  Haha, underbart att jämföra Johan med din son efter dagis 🙂 Känns som att den liknelsen stämmer väldigt bra. Önskar dig en underbar söndag. Kram ! 🙂

  HAPPY weekend alla härliga ! Kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *