God natt fredag !

Allmänt


Kolla in snygga Jessica Simpsons stövlar från Gucci. Galet SNYGGA !  Jag är själv på jakt efter ett par boots/stövletter med nitar på men har ännu inte hittat de jag söker. (vill så klart helst ha de från Gucci men då måste jag vinna på Triss/Flax först… så i väntan på det får jag nöja mig med några lookalikes 😉

Jag somnade ifrån Idol i kväll så jag fick checka på nett vem som åkt ur? och såg att det var en av de jag minst trodde skulle få lämna för jag tycker att både den andra Robin + Johan borde ha åkt ut före honom. Det är synd att vi inte kan ringa och rösta då vi bor i Norge ….  men så länge Kevin är kvar så är det huvudsaken ! 🙂


Bild på Linda Rosing  från svenska bladet mama.

Surfade in hos mama och hittade dessa fina bilder på Linda Rosing och hennes barn som finns med i senaste nr som kommer ut i dagarna och Linda är även covergirl. Denna tjej finns det ju SÅ många meningar om. Själv läser jag hennes blogg och tycker att det är kul att det går så bra för henne på det sätt som hon önskar för alla är vi olika och oavsett vilka mål / önskningar en person har så unnar jag den framgång i vägen mot sin egen lycka ! 🙂

   
Linda med sina barn (bilder från mama).

Nu smsar jag med JIG som sitter på flygplatsen i Phuket och väntar på att få gå ombord på planet som är försenat och nyss vaknade mitt hjärta och ville att jag skulle läsa mera "Lilla Gumman" och det börjar bli dags för mig att avsluta den här dagen och krypa i säng.

Tänk – nu är det redan LÖRDAG ! 🙂

Uppdatering: WOW! nu såg jag precis att mitt 1:a inlägg från idag ligger på blogg.se´s 1:a sida ( i höger marginalen ). Så kul! TACK! 🙂

God natt & Sov gott.  ♥

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “God natt fredag !”

 1. annika says:

  Jag håller med dej helt ovan om både Simpson,stövlar o. Rosing! Somnade så klart jag med i soffan och missade slutet på en bra film f..n. Sov nu gott och njut av din lördag!!kram

 2. Linda says:

  Håller med, stövlarna är så snygga. Kläderna från HM + CdG satt ju jättebra och var superfina. Jag orkade ju inte med köeriet här i Umeå, men ville så gärna ha en halsduk och plånbok. Hoppas att ni får en mysig helg.

 3. Linda.. ser verkligen otroligt med ut som en mamma på dom bilderna änn live…

 4. jannica says:

  Godmorgon , hoppas du får en fin dag:)

 5. Anna says:

  Wow är det Jessica Simpson? Snygg!

 6. sara says:

  Jessiva Simpson är verkligen fin. Men finast är hon när hon har myskläder och inte alls lika mycket smink..

 7. Hej Anna-Stina!

  Jag har mailat dig just, hoppas du kan svara så snart du hinner! 🙂 Kram!

 8. HannahSthlm says:

  Ja det är absolut roligt att det går bra för Linda och hennes barn,håller med! Trevlig Lördag:)!

 9. Jenniepennie says:

  Kolla här för snygga skor/stövletter med nitar!

  http://www.chicy.se

 10. Nelly says:

  va kul att de gjort linda lite mer "vanlig" och mer påklädd. hon ser ju riktigt söt ut på bilderna. : )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *