God natt fredag!

Allmänt

168397-1694

Den här underbart härliga bilden på Johanna från igår får avsluta den här fredagen den 2:a november. Hon ser så skönt förvånad ut och jag såg ut ungefär som henne då jag såg alla snygga kläder hos Petter på "Høyer" idag 😉

Nu är det hög tid för sängen här för imorgon har jag ett jobb att göra. Jag är föresten SÅ glad över att min favorit Miss.Picasso var så bra i kvällens Idol och det var helt rätt att Sam åkte ut. Nu är de bästa kvar.!

God natt fabulous fredag! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “God natt fredag!”

  1. Sofia says:

    Förvånad liten flicka 😀

  2. lisa says:

    Hon är så söt!

  3. Malin.E says:

    Den bilden blev superbra,tagen i rätt ögonblick så söt hon är. Den hade jag ramat in oförglömlig bild.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *