God natt glädje dag!

Allmänt

168397-1443
Hans fotade mig och hjärtat tidigare ikväll. Jag "nöp" Johanna i magen och hon höll absolut på att skratta ihjäl sig och hennes glädje skratt smittade verkligen av sig 🙂

I kväll tänker jag var så där "wild & crazy" som jag är ibland… jag tänker nämligen gå och lägga mig FÖRE kl. 02. Jag vet, det låter helt galet. Men det är faktiskt sant. Jag får nästan dåligt samvete för att jag slutar dagens bloggning "redan" kl. 23.30 så jag lovar att svara på dagens kommentarer innan jag lägger mig. Då blir i alla fall klockan liiite mer 😉

Om jag ska summera den här måndagen i ett ord så blir det : "Glädje!" för vi har skrattat och busat SÅ mycket idag. Nu är hon ju alltid jätte glad min Johanna, men idag var det liksom något helt speciellt. Hon var bara på DET bästa humöret och vi har skrattat oss igenom dagen hon och jag 🙂

Hoppas att du också kan summera din måndag med glädje och att du får sova riktigt gott och möta tisdagen pigg & glad!

Jag avslutar den här dagen med en text ur "er bok":

"Om du följer alla regler missar du det roliga."

Tänk inte så mycket på vad alla andra säger och tycker att du ska göra / inte göra utan följ ditt eget hjärta och lita på din intuition så kan jag lova dig att du kommer att få mängder av härligt lyckliga stunder!

God natt måndag! 🙂

P.S Imorgon ska jag fortsätta "the story of my life" för er för jag kom på att min mamma har en massa tidningsurklipp på mig.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “God natt glädje dag!”

 1. Tobias says:

  go morgon säger jag 😀

 2. AnnaStina says:

  Godmorgon! 🙂

 3. Camilla says:

  Vilken ljuvlig bild! Bus o glädje!
  Tilda sitter just nu i sitt “hus” och vill att jag ska komma och köpa varmkorv av henne. Sen blir det till att städa hennes rum och ringa och kolla läget med Fredrik som troligtvis ligger nerbäddad hemma hos sig idag, smittad av somliga 🙂
  Vad gäller sex and the city så har jag bara avverkat säsong 1 som jag köpte tidigare i somras, det är väl snart dags att inhandla säsong 2 för jag gillade programmen helskarpt.
  Kram till er i gråvädret!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *