God natt härliga helg!

Allmänt

168397-1427
Här ser ni en nybadad prinsessa från tidigare i kväll.   Om du undrar vad det svarta till vänster i bild är? så är det jag som för första gången redigerat ett bilde genom att måla över mig själv för det behövdes  😉

Nu sitter jag och klappar mig själv på magen och känner att jag har ätit för många kinasnacks… hmm… bäst att ligga lite lågt med dem imorgon känner jag… Synd att inte morötter är lika gott.. 😉

Dagen idag har varit precis så där skönt soft som en söndag ska vara. Jag slö tittade på "Ensam mamma söker" i kväll. Det var första gången jag såg det och jag blev inte direkt imponerad men det är ju något "magiskt" med den här typen av program.. för hur dåliga de än är så nog sjutton "fastnar vi" och ser dom! Tokigt 😉 

Nu är klockan "måndag" och jag är trött tjej i kväll så det är dags för mig att krypa ner i sköna sängen inne hos min sessa.  Min vän Lotta berättade föresten att hennes girls hade varit ute och lekt i första snön på morgon så det har snöat här tidigare idag. Men det var för tidigt för oss sömntutor som sov till 9.20 för när vi vaknade hade allt hunnit smälta bort..  Men vem vet, kanske får vi se snö imorgon?

Jag hoppas att du känner att du har haft en underbar weekend och att du har laddat batterierna inför morgondagen.

God natt & Sov gott härliga helg, imorgon säger vi godmorgon till en ny vecka. 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “God natt härliga helg!”

 1. Angel says:

  Men gud så söt badhandduk helt bedårande och så passande för den lilla sessan.

 2. AnnaStina says:

  Angel-
  Tack söta! 🙂 Den här badhandduken var en av de första saker jag shoppade då jag fått veta att jag var gravid så den är lite “symbolisk” för mig 🙂 Var ju tvungen att hålla mig till neutrala vita saker ibörjan då jag inte visste om det var en prins eller en prinsessa i min mage 😉 Kram! 🙂
  Tova-
  Tack snälla! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *