God natt lördag!

Allmänt

168397-1344
Hjärtat tidigare idag i sin säng då hon sovit sin "nap". (Hon  lekte lite med sänghimeln så därför ser den helt sned ut..)

Helt galet – vaknade nyss i soffan och kl är nästan 03.30…. önskar SÅ att jag lagt mit i sköna sängen istället men det är bara att inse att vi har en på tok för skön soffa 🙂

JIG kom hem med Kinasnacks, Remi kex och annat "digg" ganska sent i kväll. Mums! Nu ska jag gå raka vägen till sängen och sova hur gott som helst…. så – god natt, vi ses imorgon!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “God natt lördag!”

  1. God morgon! Jag vet inte om du har läst mailet från mig men ett “kuvert” är på väg till dig, postade i fredags. Åker ner idag igen. Känns som om jag bara har varit hemma och vänt igen, superjobbigt! Men vad jag älskar TUNIKAN, den är ju heeeeeeelt underbar! TUSENTACK !!!!!!!!!!

  2. AnnaStina says:

    Hej tjejen! 🙂 Jag har fått ditt mejl, TACK! 🙂 Så bra att du postat *hemligt* till mig, tack snälla du! 🙂 Jag blir glad över att du gillar tunikan för den är bara hur SNYGG som helst! 🙂 Min veninna hade på sig sin då vi var ute och åt lunch häromdagen och blev stoppad av tjejer som frågade var hon köpt den? Så – den är ett super köp! 🙂 Det var bara hyggligt att kunna hjälpa dig. Nu önskar jag dig en trevlig resa till skolan och hoppas att du får en underbar dag! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *