God natt lördag!

Allmänt

168397-1703
Det finns såå mycket spännande att titta på inne på "Yaya´s" .  Här pekar Johanna på både ett bananträd och en massa ljuslyktor i olika färger… Sen satte hon sig i sin barnstol och vinkade till alla gäster som satt runt omkring oss. Hon trivs verkligen på den här restaurangen! 🙂

Vår middag på "Yaya´s" var lika mysig som vanligt 🙂 Men jag har väl aldrig förut gått ut och ätit utan att jag ens hunnit gå på badet och måla läpparna eller fixa så att jag kan ta av mig solbrillerna (de behövs liksom inte sent på kvällen inne på en mörk resturang..) men idag blev det så stressigt att jag inte hann varken det ena eller andra. Jag bara parkerade bilen, gick upp och klädde prinsessan, och sen gick vi och åt.

Efter många timmar ifrån Johanna så tycker jag att hon vuxit och ser större ut då jag ser henne igen 😉

Oh my, nu är klockan så mycket att jag måste dyka i säng omgående för imorgon blir det en fullspäckad jobbdag. Bilen är smäckfull av Ikea varor som ska in på det ställe där jag gör mitt interiöruppdrag och sen är det montering som gäller heeeela söndagen lång. Ska bli jätte KUL! 🙂

God natt och sov gott soliga och härliga lördag! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “God natt lördag!”

 1. Anonymous says:

  Kan inte fin man klä eran dotter?

 2. AnnaStina says:

  Självklart kan han det! 🙂

 3. Tack för dina kommentarer hos mig;) Jag måste bara fråga. En bil full med IKEA möbler som ska skruvas ihop låter som något av det värsta jag kan tänka mig. Du tycker alltså att det ska bli kul?

 4. AnnaStina says:

  Isabellas pappa-
  Haha 🙂 Jag älskar att pyssa och fixa så ja, det ska faktiskt bli kul! 🙂 Men – de stora sakerna som skåp / hyllor etc får jag monteringshjälp med för riktigt SÅ kul är det inte 😉 Njut söndagen! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *