God natt lördag!

Allmänt

168397-2179

Nu ska jag hoppa ner i den här sängen där JIG & Johanna redan ligger och sover. Johanna vill inte sova i sin egen säng på rummet så hon sover mellan oss i stora sängen, jätte mysigt! Tyvärr verkar det som att jag har smittat henne lite så hon varit hur varm som helst i kväll och har nog kanske lite feber stackars  så vi får hålla tummarna att det går över till imorgon !

Jag märker att det inte är helt lätt att få tid till bloggning så om det dröjer en stund mellan mina inlägg ibland så är det bara för att vi har fullt upp att inreda vårt nya hem 🙂

Era kommentarer senaste dagarna gör mig HAPPY!!! Så – tack! Jag svarar så fort jag får tiden.

God natt & Sov gott!

Kram från Phuket! ♥

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “God natt lördag!”

 1. H-S says:

  Har haft så många frågor om resan men verkar som jag kommer få svar med tiden. Tråkigt att ni blivit förkylda, hoppas det går över fort!!

 2. Angel says:

  Vad söt lilltjejen är,nu harj ag en hel del att läsa på bloggen *s*,underbart och superkul.Krya på er

 3. Lisa says:

  Jag är så AVIS på er! =)

 4. Sarah says:

  Det är så fantastiskt att höra allt om eran resa och allt ni gör! Och det är galet kul att du faktiskt berättar så mycket som du gör och lägger ner all den tiden på bloggen! Ni verkar ha en underbar familj, men vart är bilder på JIG? Förstår om du inte vill blanda in honom i bloggen, men det känns inte som att han får någon plats i era historier om livet och annat 🙂 Bloggen är nog den bästa jag följer och har följt sedan nästan ett år tillbaka 🙂

 5. Madelene says:

  Vad kul att läsa om er tid i Thailand!!
  Hittade din blogg genom Prinsessans blogg!

 6. Anonymous says:

  ..krya på sig lilla Johanna..det kan var alite omställning. Hoppas ni ahr det bra o jag avgudar din blogg o mateus stil på dukning…kramis

 7. Jessica says:

  Så himla mysigt att få läsa om eran resa,
  helt enormt att du orkar dela med dig.
  Kan bara hålla med om vad ovanstående skriver att ni verkar vara en alldeles underbar familj och du verkar ha ett hjärta av guld 🙂

  Ska följa er vistelse i Thailand med spänning,din blogg har snabbt blivit en stor favorit hos mig!

  Håller tummarna att Johanna inte blir alltför sjuk nu utan kryar på sig snabbt,och detsamma till dig förstås 🙂

  Kram Jessica

 8. malin says:

  din blogg är helt underbar! ska bli så kul att följa erat liv i thailand 🙂 hoppas att ni mår toppen och att allt går bra!

 9. v says:

  Hej! Det verkar helt uuunderbart!! ska bli så roligt att få följa er här via bloggen. Hoppas er lilla tjej kryar på sig och inte blir förkyld nu. Ha det så bra!

 10. Mjuk says:

  Vad skönt att höra att ni kommit fram ordentligt! Ser fram emot att följa eran Thailandvistelse! Hoppas ni sover som prinsessor nu ;-D KRAM

 11. Pernilla says:

  Vilken underbart mysig blogg du har 🙂

 12. cattis! says:

  Nej vad mysigt! Vilken gullig blogg förresten 🙂

 13. AnnaStina says:

  Det är ni som är underbara som skriver så fint till mig! 🙂 TACK snälla ni för era kommentarer! Jag blir hur glad som helst då jag läser dom och det är ni som skriver till mig som inspirerar mig att blogga! 🙂
  Jag önskar er alla en riktigt mysig advent och hoppas att vi “ses” här ¨på bloggen snart igen! Kramar! 🙂

 14. Lulu says:

  Så deilig dere har det i Thailand!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *