God natt lördag !


Vi tittade in på möbel/interiörbutiken Hilmers Hus idag och där hittade jag de fina kuddarna från DAY-Home med siffror på som jag tipsat om i reportaget från DAY ägarnas hideaway i St.Barths.  Men smakar det så kostar det… 795nok/st kostar härligheterna som är i silke. De hade passat helt perfekt i vårt hem i Thailand men 9 st á 795kr ? jag tror jag de får stanna i mina drömmar.. 😉

Som ni helt säkert förstår så somnade jag hur gott som helst i sköna fotöljen framför TV´n i kväll efter vår underbara dag för det var så otroligt skönt att hoppa i Juicy dressen och krypa upp i fotöljen med en varm och skön filt. Jag lyckades i alla fall få med mig finalen i Stjärnor på is och en liten del av God kväll Norge innan John Blund kom på besök 😉

TUSEN TACK för alla fina & trevliga kommentarer & e-mail jag fått och för era tips om fina barnrum ! Imorgon ska jag svara på alla era frågor också ska jag visa er bilderna från idag. (dagarna går så fort då jag är ensam hemma med Johanna de här veckorna och nuförtiden gillar hon inte att jag sitter vid pc´n….).

Nu en ska en happy & trött mamma gå och sova i sköna sängen. Och föresten: KUL att mina favoriter Scotts gick vidare i kvällens Dansbandskampen  🙂

God natt & Sov så gott så ses vi igen på farsdag ! ♥

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “God natt lördag !”

 1. Pernilla says:

  Super snygga!!!

  Tack for en fin blogg (=

  Kram

 2. annika says:

  Jasså du somnade framför tvn igen , me too hahaha

  sov sött,glöm inte fars dag ,sönd.Nu ska jag också hoppa i säng!!

  kram

 3. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Pernilla-

  Tack snälla du ! 🙂 Önskar dig en riktigt mysig söndag. Kram ! 🙂

  Annika-

  Ha,ha. Skönt att höra att det inte bara är jag som somnar 🙂 Önskar dig en underbar söndag. Kram ! 🙂

 4. Åh vilken inspiration man fick av denna bilden:)

 5. Marie says:

  Hej !

  Kan inte du skriva lite om vad som är billigt i Thailand. Hur mycket taxfree får man köpa på flyget enligt tullverkets regler etc? Ska åka till Bangkok om en vecka !!!

  Kram /Marie

 6. Anonymous says:

  SÅÅ snyggt sovrum!

  .

 7. Mirja says:

  Hej!

  Kolla in min blogg om du vill vinna ett Marc Jacobs armband!

  MVH Mirja

 8. Julia says:

  härliga kuddar! Men håller med, lite väl saftigt pris kanske? Du kan hitta kopior 😀

  Kram

  Kika kärna in hos mig och lämna ett spår

 9. annika says:

  Hej du som ska till Bkk, menar du vad du får ta med tillbaka till sverige så är det 1 l starksprit el. 2 l starkvin samt 2 liter vin ölen går under övriga varor vilket man får föra in till ett värde av 1700kr utan att tulla för det( alltså det man köper under resan).Detta gäller per person. Ska du handla mycket så använd grejerna så det inte ser nyköpt ut!

  I BKK har du ett varuhus som heter MBK där kan du hitta massor av billiga grejer tvärs över gatan hittar du ett annat varuhus som heter siam center fast där hittar du mer äkta varor så det är dyrare. Hos Gaysorn hittar du bara märkes varor som är äkta com gucci , chanel mm.Nåt som är mysigt är patpong night market där hittar du mycket kopior som faktiskt är rätt fina. Anna-Stina kan säkert ge dej fler förslag.Om inte så sök på nätet efter shopping i bangkok samt tullverket så får du nog svar på det mesta. Trevlig resa! Glöm inte bort att ni i economy class bara får ha 20kg baggage och i business 30kg övervikt från Thailand kostar ca 320kr per kg .Handbaggage får oftast väga 8 kg dessa vikter gäller reguljärflyg charter har mindre!!ring bolaget och fråga

 10. Glöm inte att skämma bort JIG idag! Jag önskar er en trevlig dag!

 11. Sara says:

  Ha en mysig söndag… bor din man i thailand??? förstår inte riktigt..

  Kuddarna var riktigt häftiga, men gud så dyra, borde finnas andra snygga fast till ett billigare pris=)

 12. Marre says:

  sån där säng somnar man bara utav att kolla på den! haha

 13. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Kul att ni gillade bilden & kuddarna lika mycket som jag gör 🙂

  Annika-

  Tusen TACK för att du svarade Marie! 🙂 du vet mycket mer om det där än vad jag gör. Kram ! 🙂

  Sara-

  Min mann bor här i Oslo med mig & Johanna. Han är bara i Thailand på 2 v semester. Kram 🙂

  Kramar ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *