God natt lördag!


På onsdag åker bikinin på för första gången i år 🙂  och det skulle gärna få bli den här ! Alla bilderna kommer från min favorit MelissaOdabash. och här i Oslo finns märket på den underbara underklädesbutiken La Bayadére i Jacob Aallsgate .

Jag var och provade den här vita bikinin idag så jag kommer antagligen att drömma om den i natt för den skulle passa utmärkt i resväskan 😉  Och den här resan ska jag försöka hitta en riktigt snygg hatt , i stil med den på bilden, som jag kan ligga och chilla i under palmerna.  Köpte i och för sig ett par stycken när vi var där i våras men jag hittade aldrig "the one" så bättre lycka denna gång.

  
Min sommargarderob behöver uppdateras med nya badkläder och min inspiration hämtar jag från de här fina bilderna.
 
Nu är det hög tid för mig att krypa ner i sköna sängen och sova gott så jag säger tack för idag och till er som stiger upp före jag vaknar säger jag : HAPPY söndag ! 🙂

Godnattkram! ♥

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “God natt lördag!”

 1. Erica says:

  men åh vilken fin bikini! vad är det för märke/ vart finns den??

 2. Anna says:

  Men?! Man måste väl ange varifrån man tar bilder? Dels för att undvika att du får 1000 kommentarer där alla undrar, och dels för att man inte bara får ta bilder hursomhelst..

 3. Härlig blogg du har!

  Jag älskar verkligen den 😉

  Kolla gärna in min blogg,

  Letar just nu nya personer jag kan byte länkar med!

  http://chilen.blogg.se

 4. Madde says:

  Gud så skönt att åka till värmen och ha det gott…

  Det kan man behöva nu i tråkiga kalla jan..

  Trevlig resa

 5. Mirva says:

  God morgon!

  Varifrån kommer den vita bikinin? Det är hur hett som helst med vitt när man har fått lite färg på skinnet 😉 Och NJUUUUUUUT av de kommande 4 veckorna i paradiset! Läste att journalisten Alexandra Pascalidou också är i Thailand m. familjen, de ska vara där i typ ett halv år.

  KRAM Mirva (som precis har avslutat sin praktik på sjukhuset, såååååååååå skönt!)

 6. jennifer says:

  underbar bekini, var e den ifrån???? underbar….. Å thailand, längtar tillbakamen om ett år e vi där igen, har en liten på 12 veckor så vi får njuta hemma i år!!

  smycke sugen, kolla hos mig!!=)

 7. Caroline says:

  Fina badkläder 🙂 Vad härligt att få åka till värmen och bara njuta iklädd en sådan där!

  Hoppas du får en underbar söndag!

 8. tess says:

  gud vad skönt att få åka till värmen,bikinin var skitsnygg! Jag gillade H&M:s nya randiga bikinisar….

  ha en bra dag!

 9. elsa says:

  har du sett den nya hatten från lexington? har sett att du gillar deras inredning, men aldrig sett att du har deras kläder…

 10. Charlotte says:

  Ja, visst är det underbart att plocka fram alla sommarkläder igen så här mitt i mörka januari..Vi åker också till Phuket i nästa vecka och nu längtar jag verkligen.. Måste tipsa dig om ett helt underbart ställe (om du inte redan har hittat dit) – Surin Beach, strax söder om Bangtao har ett fantastiskt designhotell som heter Twinpalms med en jättefin beachclub nere på stranden (Catch Beach club), den bästa bellini jag någonsin druckit!! Det får du inte missa om du är i närheten.. Våra sista nätter i Phuket kommer vi att tillbringa på SALA i Mai Kao (nära flygplasten), har inte varit där innan, men snyggare hotellrum /poolvillor har jag nog aldrig sett (särskilt inte till helt okej priser). Ha en underbar resa, vi kanske ses där nere!! Kram Charlotte

 11. Susanne says:

  Hoppas ni får en riktigt trevlig resa!! Och bikinin!!? Den är skit snygg! Så de tycker jag verkligen du ska satsa på!

  Kram Susanne

 12. Linda says:

  Vad tycker du om MelissaOdabash bikini? Bortsett från att du tycker den är snygg, passform och så tänker jag mer på. Jag har en vit, väldigt lik den här över. Den är snygg att ha under en tunika när man tar en liten lunch i beachbaren, men jag kan inte sola i den. Jag tycker toppen är alldeles för stor och täcker liksom för mycket av brösten. Det går ju inte när man ska ha andra fina sommarklänningar och toppar. :o) Önskar er en toppen tur till Thailand, njut massor!

 13. Skit snygga badkläder!

 14. Liza says:

  Åh va härligt med semester!

  Skulle gärna se att du skriver ett litet inlägg om Thailand någon gång, jag och min nyblivna man funderar nämligen på att åka till Thailand på bröllopsresa nu till våren!

  Hur långt tid tar flyget?

  Hur är vädret där då, april-maj?

  Vart rekomenderar du att man åker om man inte varit där förut?

  Andra tips om resan?

  Ha det bra!

  Mvh Liza

 15. magda says:

  gud vilken snygg bikini, men jag tycker det är så svårt med vita bikinisar… 😉 ha en trevlig kväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *