God natt måndag 19 november!

Allmänt

168397-1874
Jag & Johanna utanför porten till vårt hus i kväll runt kl. 18.30…

Jag stod och mötte upp mitt älskade hjärta nere vid porten idag då hon kom hem och när Josefine skulle fota oss så sa hon till mig att jag måste stå helt blixt stilla (hon fotade med sin mobil) … hmm.. ni ser ju hur bra jag lyckades med det? 😉 Det lockade alltför mycket att pussa på min lilla prinsessa 🙂

Idag är jag tröttare än trött så jag ska ta och avsluta dagens bloggande, städa till lite här hemma och sen hoppa ner i sköna sängen och drömma mig bort till solen och värmen… Tänk- vi reser om bara 23 dagar !

God natt & Sov gott alla härliga människor! 🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “God natt måndag 19 november!”

  1. daniel says:

    gud vilken söt unge har du!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *