God natt måndag!

Allmänt

168397-1533
Här sticker Johannas fötter fram då hon sov i vagnen i eftermiddag…

Nu är det hög tid för mig att avsluta den här måndagen och krypa ner i sköna sängen och sova gott.

Imorgon ska vi fortsätta med "inskolning på dagis del. 2" 😉 också drömmer jag om att de ska ta bort plasten framför våra fönster… Tänk om jag vaknar också är den borta??? Bäst jag skyndar mig att sova så att jag snart får stiga upp och se!

God natt & Sov så gott! 🙂

P.S Tack för alla trevliga kommentarer jag får. Ni är underbara!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “God natt måndag!”

  1. Tobias says:

    mysig bild! säger go morgon här då istället =)

  2. Mirva says:

    God morgon! Undrar vad du gav för linnet Dawn” från “By Malene Birger” samt om det är en topp och en vit tröja under American Vintage eller om de är ihopsydda? Såååå fina! Och Hunky Dory ska vi inte ens prata om… Gissa vem som ska till Mathilde på lördag =) Kramis!!! PS. 8 min kvar till föreläsningen och jag har influensa 🙁

  3. Ha en toppen fin dag en dag som denna och hoppas att inskolningen går bra mvh Jessica

  4. KimJ says:

    rosa sött! Idag har jag lagt ut min sminkning setg för steg som varit så efter frågat.. Ha en bra dag! Kram KimJ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *