God natt mina bloggisar!

Allmänt


Min darling på väg ut för att äta glass en sen eftermiddag i Phuket.

Bäst att jag går och fortsätter sova nu så att jag vaknar pigg som en lärka imorgon bitti 🙂

Jag har föresten värsta m&m´s abstinensen efter Thailand, och den bruna påsen ska det vara. Åååå vad de är goda !  Men visst finns de att köpa här hemma nuförtiden? eller har jag bara drömt det ? Är det Deli de Luca som selger dem? Någon som vet ? Fast jag hoppas nästan att de inte ska finnas för då äter jag min andra favorit för stunden istället som är betydligt nyttigare, nämligen melon 😉

Sweet dreams mina härliga bloggisar så ses vi igen imorgon.

Godnattkram! ♥

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “God natt mina bloggisar!”

 1. Maja says:

  harklar sig Pressbyrån och 7-11 harklar sig igen

 2. Karpstryparn says:

  Ja, det är samma här, jag ska också sova strax.

  Man får hoppas att man får en god nattsömn.

  Natti natti, sov så gott.

 3. therese says:

  jag tror faktiskt att de finns i sverige också 🙂

 4. grombaben says:

  De finnes på Deli de luca:) Svindyre, men avogtil er det virkelig verdt det.. mmm, m&ms er så godt:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *