God natt onsdag.

Allmänt

168397-1390
Jag är helt "symmetri galen" och det ser ni ganska tydligt på mitt sätt att skylta 😉 De flesta varorna ni ser är från Bruka men allt i zink är från "Walther & Co", ett danskt företag som har såå mycket fint. Ni får en "feeling" av deras stil om ni surfar in på http://www.waltherogco.dk men ni ser tyvärr inga produkter på sidan. (De selger ej direkt till privatperson.)

Som "plåster på såret" för att jag inte har någon "Ikea jul" att visa så får ni här se en bild från min julen i min interiörbutik 2005.  Att skylta inför julen är bland det bästa jag vet och eftersom det här kommer bli min första jul på 5 år utan butik så kommer jag nog att ta helt av här hemma ganska tidigt iår så att jag hinner njuta det före vi ska resa till Thailand för där blir det ju inte riktigt samma sak med palmerna i bakgrunden…

Jag har massor med interiör tips till er inför julen så jag riktigt längtar till vi närmar oss så att jag kan börja skriva om dom!  Först ut kommer "julkalender" att vara och det blir en dag snart för det är smart om man börjar att shoppa i god tid så att man slipper få "panik" i slutet av november för tiden flyger och vips! så är det 1:a december. Det är ju trots allt 24 paket som ska fyllas.

Nu är klockan redan torsdag så jag tackar för idag och ska nu byta om till mina sköna Juicy byxor och hoppa upp i fotöljen och bläddra i mina nya blader och mumsa på lite Kina snacks för att "fira" min Ikea shopping och för att fira att det är "lill lördag", eller VAR kanske jag ska skriva, klockan har ju redan slagit 24… 😉

God natt, Sov gott & dröm härliga drömmar! 🙂

P.S tro det eller ej, men på julen har jag faktiskt RÖTT istället för rosa hemma 😉

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “God natt onsdag.”

 1. mia says:

  Så fint det var som jag saknar gizmo:( kramis

 2. åsa says:

  jättefina saker.ska du skaffa butik igen när
  dottern blir större eller vad har du för framtidsplaner ?
  kram Åsa

 3. AnnaStina says:

  Mia-
  Jag vet darling. Det är tomt utan.. Kramis! 🙂
  Åsa-
  Jag kommer absolut att starta butik igen! 🙂 Och jag riktigt längtar till den dagen! Kram! 🙂

 4. Ååh, va fint!!
  Vad jobbar du med? jag hade ÄLSKAT att få dekorera och skylta i butiker…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *