God natt onsdag !

Allmänt


Det börjar bli dags att skriva önskelista till jul…

Jag ska strax gå och lägga mig och mysa med min bok innan jag somnar men först ska jag ställa väckarklockan för imorgon bitti blir det :

1. lämning på dagis
2. ett besök på H&M (som en kul grej)

TACK för idag kära bloggisar och missa inte den härliga tävlingen som pågår t.o.m. fredag.

God natt kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “God natt onsdag !”

 1. Josefine says:

  Lycka till med H&M, tur du bor nära =) KRAM!

 2. Anna says:

  Lycka till med hysterin på HM, spännande att se om du fick tag i ngt? Kram Anna

 3. Mikaela R says:

  Hejsan,hoppas du har möjlighet att svara.. har en fråga till dig om odd molly koftan med rosetter tog du samma storlek i den som du har i dina andra odd molly plagg??du kanske ha någon annan kofta från dem med, tacksam för svar, kram//mikaela

 4. Ida says:

  Hej hej! Nu har jag dragit igång en tävling i min blogg! Delta gärna 🙂

  Länk till tävlingen: http://idamureen.blogg.se/2008/november/tavling-1.html#comment

  Lycka till!

 5. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TACK för era kommentarer ! Jag fick köpt precis de plagg som jag önskade mig på H&M idag så jag är super nöjd 🙂

  Mikaela R-

  Förlåt att jag inte svarat dig tidigare ! 🙁 Jag skrev namn & tfn nr till de butiker som jag vet har (eller i alla fall har haft..) koftan här i Oslo i mitt dagens sista inlägg som heter "god natt fantastiska dag" . Jag har koftan i size 2 (=medium) och det är samma storlek som jag har i alla mina Odd Molly plagg 🙂 Jag har andra koftor från O.M. också och har samma size på dem. Happy shopping ! Kram 🙂

  Kramar till er ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *