God natt söndag…!

Allmänt

168397-1007
Jag tog den här bilden på sessan då hon låg och sov i bilen på vägen hem…min sleeping beauty…

Nu är jag super trött……zzzz… så jag ska gå och softa lite i sköna soffan med Aftonbladets Söndagsbilaga. Såg föresten att Tilde de Paula inte är tillsammans med Runar, synd, för jag tyckte de verkade vara "a perfect match"…

Jag hoppas att ni har haft en härlig weekend och att ni är klara för en ny spännande vecka fylld av händelser vi inte har en aning om just nu?! Livet är bra coolt, tänk- vi har ingen aning om vad som egentligen kommer att hända imorgon? Vi kan planera och vi kan tro och vi kan hoppas hur dagen och veckan kommer att bli… men vi VET inte.  Det är det som gör det så spännande att vakna upp till en helt NY dag fylld av möjligheter!

Jag svarar på kommentarerna imorgon, behöver softa ikväll och lägga mig tidigt så att vi inte kommer på tok för sent till dagis imorgon 😉

Sov så jätte gott!!!!  🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “God natt söndag…!”

 1. Angel says:

  så söt och helt underbar shopping

 2. Sessan says:

  Vad vackert !!!!

 3. Lissan says:

  Ser att våra älsklingar använder samma typ av napp och exakt samma gossedjur ; )

 4. AnnaStina says:

  Tack för era söta inlägg 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *