God natt tisdag!

Allmänt

168397-2001
Sötaste tvålen i stan! 🙂 (Tvålen kommer ut i form av "skum" genom munnen på ankan)

Den här super super SÖTA "Håndskum" (=tvål!) förpackningen fick Johanna av min kära vän Kjersti då vi träffade henne för en liten "mys stund" idag och mitt hjärta sken upp som en SOL och blev bara så jätte glad! 🙂 Och det blev jag också! för jag har sett SÅ mycket reklam för den i "alla blader" men jag har aldrig sett den i någon butik för de selger tydligen slut så fort de kommer in. Så – TACK snällaste vännen för att du tänkte på oss då du hittade den! 🙂 Johanna satt med den i vagnen hur länge som helst så –  You made our day ♥ !

Jag valde att fota den framför dekorationen jag gjort på öppnaspisen på köket i kväll med ljusslingan som jag shoppade förra lördagen. Jag är super glad i ljusslingor och brukar sätta dem runt speglar, i kransar och så här som på bilden…! 🙂

Nu ska jag pyssla vidare här och sen ska jag krypa ner i nybäddad säng med "Merry Christmas" örngott (putetrekk)för nu har jag ingen "stoppknapp" längre för de 2 veckor som är kvar till vi reser ska jag N J U T A julen maximalt!

Och just det ja… ni bloggläsare som väntar på en liten present från mig sedan en tid tillbaka: jag postade dem idag så de är på väg till er nu! 🙂

♥God natt!♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “God natt tisdag!”

 1. Satu ^-^ says:

  Åh vad GULLIG!

  Och finljusslinga-roligt med blommor för ovanlighetens skull!

  ha en underbar dag =)

 2. Marit says:

  Toppen fin blogg du har, så roligt att läsa och se på bilder från ditt hem, jättefin lgh. Älskar oxå ljusslingor, ett tips lägg en slinga på elementet, är så mysigt speciellt i sovrummet. köpte en jätte fin slinga på panduro hobby med vita pärlor i olika storlekar.

 3. Linda says:

  Godmorgon!
  Läser er blogg varje dag och den är så underhållande=)
  Har nån fråga om Norge eller rättare sagt Oslo?
  Har precis blivit avskedad på mitt jobb pga arbetsbrist, men ser de bara positivt och tänkt söka jobb i Oslo.. Vad rekomenderar ni? Åka dit för att söka eller söka hemifrån? Var i Oslo ska man bo och vilka områden ska man undvika?
  Opps många frågor på en gång =)
  Hoppas ni får en härlig dag!! /Kram Linda

 4. tatjana says:

  hejsan!! vilken söt tvål. har du någon aning om var den kan tänkas säljas i sverige? på ica eller åhlens? eller kanske inte på nåt av ställena…

 5. AnnaStina says:

  Universalappeal-
  Tack! 🙂
  Satu-
  Ja, jag älskar att det är små blommor för då kan man ha den hela året runt! 🙂 Kram! 🙂
  Marit-
  Tack snälla du för ditt trevliga inlägg! 🙂 och tack för tipset! Kram! 🙂
  Linda-
  Å vad glad jag blir över att du läser min blogg varje dag! 🙂 Så tråkigt att du förlorat ditt jobb men så BRA att du redan är igång och tänker framåt! Det tyder på att du är en driftig tjej som det kommer att gå bra för! 🙂 Eftersom jag inte vet vilken bransh du jobbar innom ? så är det svårt för mig att svara på? Om jag var dig så hade jag surfat in på http://www.finn.no, tittat efter jobb att söka, kontaktat de jag är mest intresserad av och sedan bokat in flera möten i samband med en weekend och rest hit! 🙂 Jag trivs väldigt bra på Majorstuen där jag bor, det är lite som “Vasastan” i Stockholm så det kan jag varmt rekommendera! Här är riktigt trevlig! Om du bor på “Söder” i Stockholm idag så är mitt tips “Grunelökka”… Det är lite svårt för mig att rekommendera då jag inte vet något om dig? 🙂 Jag hoppas i alla fall att mina svar är till hjälp och jag önskar dig stort LYCKA TILL! Kram! 🙂
  Tatjana-
  Jag tror tyvärr inte att “Lano” säljs i Sverige? Tror att det är en norsk produkt..
  Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *