God natt tisdag!


I kväll då vi kom hem från Chalong "centrum" så möttes vi av denna vackra syn på vår resort!  Jag fotade från bron och det ni ser är ett av lägenhetshusen till vänster, restaurangen rakt fram, och clubhuset till höger.

Phuket kl. 23.45, tisdag kväll.

Jag kan nästan inte minnas sist som jag sa "god natt" före kl. 24? 😉 men ikväll sker det !  var tyvärr tvungen att komma med en rättelse här för plötsligt är klockan 00.20. HUR GÅR DET TILL?!? 😉

Den här extra veckan som vi får här nere ska jag fylla med så mycket sömn jag bara kan och jag ska försöka lägga mig i hyfsad tid också ska jag försöka sova "nap" tillsammans med Johanna när det passar.  Det finns så klart inga garantier för att jag kommer att lyckas med detta men jag ska i alla fall försöka 😉 


Johanna var inte helt happy över att jag lyfte upp henne för att ta en bild, hon vill nämligen bara gååå, gååå, gååå nuförtiden 🙂

När vi kom tillbaka till resorten så ville först Johanna gå hem men så stoppar hon plötsligt och säger "Katt"! också styrde hon stegen mot restaurangen. Det har nämligen flyttat in en katt där och den här katten är blandade känslor för Johanna. Hon säger "katt, katt, katt!" och ser jätte glad ut då hon inte ser den… men så fort den tittar fram så blir hon rädd och går därifrån (Johanna alltså) . Så gissa om jag tycker att det ska bli spännande att se hur hennes möte med Gucci blir då vi kommer hem ! För när vi reste hit så visste Johanna knappt att vi hade en katt…   😉

Väl framme i restaurangen så tittade först Johanna efter katten och sen gick hon direkt in bakom bardisken med personalen och där är hon verkligen "hemma"! Det första hon gjorde var att hon bad personalen ta av henne skorna (tjejerna berättade att de alltid tar av henne skorna då de leker där, det hade jag ingen aning om..)  Sen drar hon ut en låda och börjar plocka ur alla saker…


… i lådan låg bl.a. en massa bordsnummer och dessa "klossar" lektes det med en lååång stund 🙂

Personalen blev verkligen SÅ glada över att vi ska stanna kvar och det är vi också för då kan Johanna leka med dem en hel vecka till !

Nu säger jag god natt & sov så jätte gott så ses vi igen till en ny bloggdag imorgon!

Kramar från Phuket! ♥

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “God natt tisdag!”

 1. Härliga bilder! Sov gott. 🙂

 2. Sanna says:

  Vilka fin bilder Sov Gott och vad skönt att det fixade sig med visumet…

  Kram till er!

 3. Hanna says:

  VAd underbart härligt ni verkar ha det i Thailand, och inte bara på grund av underbart väder o härliga stränder, utan även för att människorna verkar vara helt fantastiska och Johanna verkar så nöjd o lycklig! Kram o godnatt på er! /Hanna

 4. Madelene says:

  Sov så jätte gott.

  Kram Madelene

 5. e says:

  Ville bara säga att jag älskar din blogg 🙂

  Kram

 6. Va sött:)

  Hoppas att du sover gott och får en underbar dag imorgon!:)

 7. Erica says:

  Jag skulle bara vilja tacka för en underbar blogg! Sitter alltid och läser när jag jobbar natt. Ska till Thailand i novmber och längtar när jag ser alla underbara bilder. Roligt att ha fått lite tips om var man kan shoppa.

  Kramar till dig och söta lilla Johanna!

 8. Lisa says:

  Känner inte er men älskar att läsa din blogg. Snacka om att ni verkligen njuter av att vara där =)

  Är fruktansvärt avis =)

  Ha de bra ..

 9. Lisa says:

  fick med fel adrss till min blogg =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *