God natt tisdag!


Tänk att vakna till ett helt nystädat hem? Vilken önskedröm ! 😉

Jag vet inte hur det går till? men det är som att min pc är som en STOR magnet för jag dras till den heeela tiden… 😉 Fick i alla fall en skön stund i soffan framför Grey´s tidigare i kväll . Jag gillar själva storyn och kärleksrelationerna i den serien men jag hade gärna sluppit att se alla läskiga operationer och allt blod….

Nu ska jag gå och njuta sängen.

God natt & Sov gott ! ♥

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “God natt tisdag!”

 1. Mari says:

  Mmmm.. Man blir lite databeroende. Fast datorm är också mitt jobb. Har webbshoppen http://www.paprikastore.se. Gå gärna in och kika om du vill.

  Första gången jag är inne på din blogg. Vad mysig den va.. Har också bott i Oslo, underbar stad.

  Ha det så bra.

  Va gärna med och tävla om D&G underkläder på min blogg.

 2. Anja says:

  Haha, go bild!

 3. Anonymous says:

  Databeroende….Jobbar på att inte var det så mkt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *