God natt världen !


Här ser ni den SÖTA sängen (med tillbehör) som shoppades till kaninen igår. Jag är helt såld på Maileg och vill ha absolut allt till Johanna…

TACK för idag mina fina bloggisar och TACK för alla fina kommentarer jag fått ! Jag har sagt det förr och jag säger det igen: You make me HAPPY !  🙂 

   
Lek & bus här hemma idag på morgonen ! Först går allt lugnt till…. sen flyger oftast kaninen "i taket" 😉

Imorgon är det en annan dag och jag längtar redan till den startar så nu ska jag gå och sova riktigt gott . Och ang. det där med att "somna sent = sova länge" så är det inte alltid det stämmer, men ofta! så : vi får väl se hur det blir imorgon ? det borde bli sovmorgon… 😉

Nattaklem ! ♥

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “God natt världen !”

 1. Söt säng kaninen fick och vilken söt dotter du har 🙂

 2. Erica says:

  Vad himla söt den var……tror minsann mina grabbar önskar sig en kaninsäng till sina Maileg också=)

  Kram/Erica

 3. Søt kanin! Hvor får man kjøpt den?:)Kram

 4. Malin says:

  Gud så gulligt! Hoppas du får en underbar Söndag! Kram Kram

 5. TACK för era FINA kommentarer! 🙂

  Kaninen har jag köpt på butiken Chicas & venner men den finns även hos http://www.sprell.no och i den danska nettbutiken http://www.designerleg.dk hittar ni ALLT från Maileg. Kaniner, möbler, kläder, interiør etc ! 🙂 Och igår såg jag den sötaste "Newport" stolen med tillhörande litet bord till Kaninen hos http://www.propello.no (tyvärr ingen nett-butik) som jag fick lust på 😉

  Önskar er en mysig söndagmorgon ! 🙂 KRAMAR!

 6. Elin says:

  Hej AnnaStina! Vet inte om du är rätt person att fråga men jag undrar vad en förskollärare tjänar i Norge, har sökt på interbet men utan att hitta. Tycker att det skulle vara intressant att jämföra med den svenska lönen.

  Kram Elin

 7. Elin says:

  Vilken jättesöt kanin med tillbehör, måste genast kika på deras sortiment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *