Godkväll alla underbara!

Allmänt

168397-2653
Så här såg det ut på morgon då Johanna låt och åt sin morgonvälling i vår prinsesse säng 🙂

Singapore kl. 23.50, fredag kväll.

Vi kom upp på rummet alldelens nyss så dagarna här i Singapore bara flyger fram.! Nu har vi bara lördag och söndag kvar och det är SÅ mycket jag skulle vilja få gjort men jag inser att vi nog inte hinner hälften ens. Så det ger oss en bra anledning till att resa hit snart igen 😉

 I kväll har vi varit ute och ätit god middag och då vi kom tillbaka till hotellet  sov Johanna sött i vagnen så då lyxade vi med suuuper god dessert i restaurangen här på hotellet. Jag åt chokladkake med hallon till och drack ett glas champagne. Hur smarrigt som helst!

Nu ligger hjärtat och sover sött i sin säng och jag ska blogga lite effektivt innan det är dags för ett glas vitt här, det är ju trots allt fredagkväll och ett sånt här fint hotellrum ska NJUTAS! 🙂 så jag hoppas på er förståelse för att jag inte bloggar så mycket nu då vi är här i Singapore. Jag tar igen det då vi kommer hem till Phuket igen! för då har jag mycket mer tid 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Godkväll alla underbara!”

  1. Pethra says:

    Vilken säng! Nu drömmer man sig bort, vi är 3 som trängs halva natten i en 120 cm *s* Varför? Tja, vi tar inte så stor plats men nu börjar det bli trångt då vår lilltjej gärna vill ha sängen för sig själv när hon sover :o) Hoppas ni har det härligt och jag önskar er en underbar helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *