Godmooooorgon från mitt favvo land!

Allmänt

168397-2657
Här står jag inne på en toalett i en shoppinggalleria i torsdags. Fotade för att jag tyckte att texten på spegeln var så härlig 🙂 Den dagen hade jag på mig min klänning / kjole från Juicy Couture, byxor från Filippa K och väska från Gucci.

Singapore kl. 9.25, lördag morgon.

Ååååå vilken LYXIG start vi har haft på den här soliga lördagen! 🙂 Johanna har nämligen sovit till kl. 8.45 ! så vi har haft en underbart härlig sovmorgon! 🙂

Hon brukar aldrig sova så länge men eftersom vi var ut och åt ganska sent igår så förklarar det saken 😉

Nu leker hon för fullt och vi ska tag i dagen här. Vi bestämde oss precis för att inte stressa ner till frukosten så istället äter vi ute någonstans då vi är klara för det. Mitt "morgonprosjekt" är att ringa runt till de frisörsalonger jag fick tips om igår också hoppas jag att någon av dem har tid att fixa slingor + klippa mig idag. I övrigt så bjuder den här dagen på ännu mer shopping också vill vi gärna se "Chinatown".

Jag surfade föresten in på http://www.louisvuitton.com för att hämta en bild på den väska som "gäller" här i Singapore = ALLA har just den modellen, i alla fall varannan tjej jag möter på gatan (det är sant! jag ser INGEN utan en LV väska här). Och när jag tittade in på LV butiken igår så var det den väskan alla stod och höll i.

Modellen ni ska "spana in" heter: "Neverfull" ! 


Det var så här vi satt och myste med ett glas vitt och en chokladkake när jag plötsligt skulle på toaletten (bilden ni ser ovan) 😉 Och toaletten var alltså inne i den shoppingmall som denna bisto var utanför.  Stället vi sitter på heter: "Cosmo – the bistro" och den passar det perfekt att göra ett stopp på när man är ute på shopping 🙂

I dag är det lördag och dagen ska njuuuuutas ! 🙂

Kram på er! ♥

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Godmooooorgon från mitt favvo land!”

  1. Vad härligt det låter! Hoppas att ni får en underbar lördag!

  2. Sofia says:

    vad är det för kamera du har?? Tycker att digitalkameror tar så kassa bilder men dina blir klara o fina.

  3. mari says:

    snygg väska Lv du har…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *