Godmorgon 13:e december !

Allmänt


Jag på väg hem i natt…

Det var SÅ lyxigt att klockan var 09.30 när Johanna stod vid min säng och väckte mig på morgon för den sovmorgonen behövde jag efter nattens äventyr 🙂

Vi har haft en super mysig morgon här med massor med tända ljus och Nyhetsmorgon på TV4.  Lyssnade bl.a. på en lång intervju med duktiga golfproffset Annika Sörentam och hon sa så mycket kloka saker att jag var tvungen att hämta papper & penna och anteckna .

Hon sa bl.a. att det gäller att ha tålamod, att våga och att lita på sig själv på livets väg för att nå sina drömmars mål också sa hon….:

"Follow your dreams."

Och det härliga hon sa om sin framtid är att den kommer att bjuda på nya minnen och nya erfarenheter. och det är ju det som är så fantastiskt med livet, att alla dagar bjuder på nya minnen att spara och nya erfarenheter att berikas av !

Med de kloka orden säger jag : HAPPY lördag  och tar och hoppar i duschen för vi ska iväg på luciafirandet i svenska kyrkan snart.

P.S kära vänner , min mobiltelefon fungerar tyvärr inte så om jag inte svarar på sms så vet ni varför…

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Godmorgon 13:e december !”

 1. farmor Lena says:

  Så glad att höra att du haft en bra morgon efter att ha sett på nyheterna om den fasansfulla branden i centrala Oslo. Hälsa alla i familjen!

 2. Elin says:

  Skönt med sovmorgon! Hoppas du hade en fantastisk kväll/natt igår!

 3. Stefan says:

  Kolla gärna in min nya blogg! 😀

 4. Josefine says:

  Skönt att du fick sovmorgon och att ni verkar haft en KUL kväll igår. Vi softar hemma med Luciamys istället, Elian behöver en innedag. Puss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *