Godmorgon 13:e september!

Allmänt


Modmässan i Cph, -05.

Natten i natt blev lite speciell men vad gör väl det när man får vakna till en LÖRDAG !? 🙂

Johanna väckte mig strax före kl. 08 idag och vi kör "mysmorgon" här nu och har bl.a. roat oss med att titta på gamla bilder och då hittade jag de här bilderna från då jag var på inköp hos Stella Nova på modemässan i Köpenhamn. Jag tror att det är i februari -05? (men det kan vara -04 också..  tiden flyger.. !)  och orsaken till min brunfärg att jag ett par dagar innan kom hem från en skön semester i Thailand.

Dagen idag blir en skön soft lördag som vi ska fylla med lång härlig frukost, muffinsbak (Johanna har redan hämtat paketet med muffinsmix och säger "nam, nam!" ) , fix av present till morgondagens dop som vi ska på och ett besök av kära vänner.

Önskar dig en FLOTT lördag fylld av solsken & lyckliga stunder med dina nära & kära !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Godmorgon 13:e september!”

  1. grombaben says:

    God morgen! Ha en fantastisk dag – det planlegger jeg:)

  2. Maddy says:

    Så härlig du är! Mvh maddy

  3. HELENAAS says:

    var gärna med på min frågestund!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *