Godmorgon 1:a april !


Jag höll inte på att känna igen Johanna när jag hämtade henne på dagis igår. Trodde hon var målad till påsk-kärring men oj ! så fel jag tog. Hon var ju Pippi och inget annat 😉

Godmorgon mina vänner! Tror jag sovit typ ca 2 timmar för jag kunde verkligen inte somna då jag la mig inatt…  Låg och snurrade i sängen och tänkte på alla möjliga konstiga saker… Knasigt !

Hoppas att du sovit mycket bättre än mig och att du känner dig laddad inför dagens utmaningar !? 🙂

 
Min lilla pippi.

Jag ska hoppa i duschen nu innan gullet vaknar och för att piggna till så sjunger jag på den HÄR gamla godingen. Kommer ni ihåg killarna ? Gud vad jag tyckte att de var snygga ! 😉

April är igång så nu KÖR vi ! Tjohoooo !

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “Godmorgon 1:a april !”

 1. Agneta says:

  Jag tycker nog att Johanna är mer lik en söt påskärring än Pippi!

  Angående låten…mer 80-tal än så kan det väl inte bli!?

  Idag har jag en del att stå i men en härlig vårpromenad måste jag hinna med!

  Kram

 2. Diana says:

  Haha söt hon är Johanna 🙂

  Låten är sannerligen 80- talet! Haha.

  Ha en fin första april!

  Kram

 3. karin says:

  men gud va den e bra,tack för att du visade detta,nu har jag den på hjärnan hela dan skulle jag tro,det fanns någon annan bra med wham också,där dom dricker drinkar i videon på nåt semesterparadis,JA club tropicana någonting tror jag,den var också bra,jaja ha en underbar lilördag,kraaam

 4. Jenny says:

  Allvarligt, du skriver inlägg efter inlägget, men inte har du tid att dra vinnarna i tävlingen! Konstigt. Hur går det med länkarna till bloggar? Inga presenterad än heller.

 5. Hejsan! Härliga bilder på lil tjejen haha tack för att du påminde om första april det hade jag inte koll på idag hehe får se om jag lyckas lura skjortan av någon!! haha

  Ha en bra dag

  Kramis

 6. Nikolette says:

  Sötis Johanna!

  Om jag kommer ihåg WHAM? När jag var rigtigt ung tapetserade jag väggarna med deras posters. Jag älskar George Michael fortfarande, var på hans konsert i Göteborg. He´s still got it!

  Kram!

 7. en liten fråga says:

  vet vi vem som vann prinsesstältet? 🙂

 8. islandgirl says:

  Herregud så söt hon är lilltösen. Själv fick jag tusen "mussar" av Kalle innan han åkte till dagis i dag. Visst är det härligt med all kärlek man får av de små, jag kan leva på det hela dagen. Önskar dig en fab dag trots sömnbristen. Samma lika här, det börjar tära på en när man aldrig får tid till återhämtning.

  stor kram

  Islandgirl

 9. Lovisa says:

  Hej ! Nu har jag beställt tid för att göra extensions snälla kan du inte berätta om du upplever att ditt eget hår går av eller slits mycket vid fästena och hur många fästen du brukar sätta i ? Spännande ! Du är så fin i håret tycker jag :)) Hur länge tycker du att det håller sig snyggt ? Jag har nog samma hår som du ungefär.Kram ! Nu skall jag på Sturehof och mysa med en babyfri mammalunch !

 10. Jennifer says:

  Naw vad söt hon e:)

 11. MANDALICHES says:

  aw, så söt:D

  pussah.

 12. Frida says:

  Åh så söt hon är! Hoppas att du hinner med en powernap idag! 🙂

 13. Caroline says:

  Hej! Jag såg ett klipp/kortfilm på youtube häromdagen som var hur fin som helst, en sån film man ler hela dagen efter att ha sett! Du som brukar sprida så mycket glädje skulle säkert gilla den, om du inte redan sett den?

  Här är länken: http://www.youtube.com/watch?v=Cbk980jV7Ao

  Ha en fin dag!

 14. Jessica says:

  vilken sötnos 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *