Godmorgon “1månadkvartilljulafton” lördag!

Allmänt

168397-1941
Mitt hjärta på morgon… Hon sitter som vanligt och tar på / av ett halsband och myser…!

Idag hände det… jag fick SOVMORGON!! och det mina vänner kan jag säga är en sån LYX som inte kan beskrivas i ord ! 🙂

Så – jag har faktiskt inte kommit till frukost här ännu och mitt hjärta har precis nyss lagt sig för att sova sin "nap" och kl. 13.30 är vi bjudna på lunch hemma hos en i "barselgruppen" (=mammagruppen) men just nu vet jag inte riktigt vad vi hinner med..?  Som tur är så har jag i alla fall hunnit rulla håret så vi är en liten bit på väg 😉

När JIG kom hem från Göteborg häromdagen hade han – på min beställning-  köpt med sig en underbar bok till mig som heter "En Härlig Bok" och det som är så härlig tmed denna härliga bok är att det står ett citat till varje dag ! Och idag, 24 november, så står det så här:

"God självkänsla är det bästa vapnet mot människor som kanske inte alltid vill vårt bästa."

Och det är så sant som det är sagt! 🙂

Jag önskar dig en helt underbar lördag och tänk – idag är det EXAKT 1 månad till julafton! och det tycker jag känns helt tokigt för jag hänger verkligen inte med i svängarna just nu. Tiden bara flyger fram och resan närmar sig och det är SÅ mycket jag önskar att få gjort före vi reser men jag är ganska cool på det får jag vet att jag hinner fixa allt 🙂 Måste bara vara lite strukturerad och planera dagarna 🙂

Nu ska jag fixa frukost här: smoothies & limpsmörgås = mums! 🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Godmorgon “1månadkvartilljulafton” lördag!”

  1. Helt otroligt vad fort tiden går. Hoppas ni får en underbar dag;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *