GODMORGON 2 PINSEDAG!

Allmänt

11130162_10152831442120796_3427838660423874329_n

De vackra pionerna stoppade jag och köpte på Hötorget i Stockholm på väg till flygtåget i lördags morse, de är min grattis-till-diplomeringen present från mig själv till mig själv.  Ljusstakarna kommer från Indiska, de små vaserna från Svenskt Tenn, det vita fatet från Søstrene Grene och om det är någongång som man ska öppna den där champagnen som legat och väntat på rätt tillfälle så är det väl då man uppfyllt en livsdröm

Goooodmorgon sköna bönor! 

Alltså vilken otrolig LYX det är att det är helgdag idag! Åhhh som jag n.j.u.t.e.r.!  Johanna sitter och tecknar rosa söta flamingos framför mig, solen strålar från en vackert klarblå himmel och vi har en dag utan tider att passa… lovely!

Och nu har jag så mycket att berätta för er att jag knappt vet var jag ska starta?  Men det känns fräscht att starta en soft ledig dag med bilder av vackra rosa pioner och det visionboard som jag gjorde sista dagen på utbildningen och som jag även fick presentera inför mina kurskamrater. Det skulle visa hur jag ser på min framtid och det blir dagens tips till dig min kära bloggvänn, att du gör ett visionboard för det väcker många tankar då du sitter där och bläddrar i tidningar, klipper & klistrar. Vilka bilder är det du märker tilltalar dig, vilka texter fastnar din blick vid… ? Din dröm om framtiden kanske växer fram då du väl sitter där och ser vad det är du klippt ut?  Testa! Jag lovar att skapandet av ett visionboard kommer att både inspirera dig och väcka härliga tankar!  Så är de i alla fall för mig för jag gillar att visualisera mina drömmer, de blir på något sätt mer levande då….!

10410281_10152831663620796_591394439569471665_n

Så här ser mitt visionboard ut som jag gjorde som en av mina allra sista uppgifter på coachutbildningen. Jag står verkligen inför en nystart i livet på flera plan (ett av dem är det jag skrivit en del om men som jag tyvärr inte kan berätta om ännu, förlåt… men det är praktiska privata ting som måste lösas innan kan avslöja vad det handlar om…), framförallt utifrån att jag nu kommer att starta en ny karriär, som coach.  Och tjejen i mitten, Elisabeth Gummesson, var den som väckte min dröm om att bli coach för ca 8 år sedan då jag såg en intervju med henne på Nyhetsmorgon så hon är en stor inspiration för mig.  Den vackra garderoben & shoppingpåsarna symboliserar bl.a.min roll som personal shopper  och det att jag åker hem till kunder och hjälper dem att få ordning i sina garderober (jag hänger om allt / ser över vad som behöver kompletteras med / inspirerar kunderna till nya sätt att variera sina outfits utifrån de plagg de redan har osv.) samt att jag föreläser om trender och jobbar som stylist (och mitt stora intresse för mode & interiør). Bilden med pyssel symboliserar det att Johanna älskar att pyssla och att jag drömmer om ett eget pysselrum i framtiden där hon kan leva ut sin kreativitet. Sen är det så klart en del bilder som symboliserar vårt andra hem i Thailand där jag tankar energi. Jag drömmer även om att resa tillbaka till Karibien där jag varit ett par gånger…  Orden love & lucky står för vikten av att ha & ge kärlek och att känna lycka.  Och sen, högst upp står det frihet + att en tjej ligger på en soffa, för mig är det en symbol av min dröm att känna en ekonomisk frihet som gör att jag kan slappna av och vara trygg i att jag klarar mig själv. Lite girlpower helt enkelt!

Nu när jag delat mina framtidsdrömmar med både dig och mina kurskamrater så känns de ännu mer “på riktigt“.  Och det är föresten ett tips. Att du presenterar ditt visionboard för din familj / den du bor med / eller en vän om du lever själv för att på så sätt höra dig själv berätta om dina drömmar och för att känna hur det känns då du berättar om dem. Ger det dig lyckokänslor? eller inser du att vänta lite nu… det där känns kanske inte helt rätt? jag tar bort det och sätter dit något nytt… !? Sen, när du är klar med ditt visionboard så är det en god idé att placera det på en plats som gör att du påminns om det / ser på det då & då. Tex på insidan av garderobsdörren, eller ovanför ditt skrivbord (om du har ett).  För det att titta på sin dröm ibland inspirerar till att ta val som gör att du en dag hamnar där och lever ditt visionboard….

Det börjar bli dags för lunch här i Casa Gizmolina nu så jag önskar dig en härlig dag fylld av solsken & lyckliga stunder!  Var rädd om dig och släpp aldrig taget om dina drömmar… ! 🙂

P.S min diplomering ska snart få ett helt eget inlägg. 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “GODMORGON 2 PINSEDAG!”

 1. Kristine says:

  GRATULERER !
  Gratulerer med gjennomført coach diplom. Masse, masse lykke til.
  Vær stolt av deg selv.

  Mange flotte bilder og opplevelser du deler.

  Fin dag!

  Klem, K 🙂

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner T.A.C.K. för fina ord & gratulation Kristine! 🙂 Det känns verkligen helt fantastiskt att jag förverkligat en stor dröm…!

   Önskar dig en underbar vecka fylld av lyckliga stunder! Stor klem!

 2. Usch- jag får en tråkig känsla när du skriver om det där privata som ska ske…hoppas det inte är ngt tråkigt utan ngt som blir bra för er allihop!
  Stor kram!

  • gizmolina says:

   Nej, nej, det är inget tråkigt det som ska hända!!! Det är något kul! 🙂 Jag kan tyvärr bara inte berätta om det ännu men snart så… ! Och tusen tack för omtanken !!! jag sätter pris på att du bryr dig… !

   Önskar dig en magisk tisdag! Kram!

 3. elin says:

  Gratulerer med diplomeringen. Lykke til med jobben som coach.
  Er enig med Studentmamman, får dårlig magefølelse av det som du skriver om de private endringene, men det er uansett viktig at du gjør det som føles rett. Nyt bonus-søndagen som vi har idag 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner TACK för gratulationen Elin! 🙂 och stort TACK för lycka till! Det känns verkligen helt fantastiskt att vara diplomerad coach nu. Men du och Studentmamman har fått fel känsla ang. det som väntar mig i livet, det är inget dåligt, tvärtom ! 🙂 Önskar att jag kunde berätta om det nu men jag måste tyvärr vänta en stund till…. men snart så !

   Önskar dig den bästa dagen och tack snälla du för omtanken! Kram!

 4. sandra says:

  Gissar att det är separation på gång. Hoppas att allt löser sig till det bästa och att du blir lycklig.

  • gizmolina says:

   Nej,nej, det här handlar om något helt annat! Uff, det blev nog lite tokigt att jag hintat att det är något som händer men att jag inte skrivit i klartext vad det är… Men jag hoppas att jag kommer att kunna berätta en dag väldigt snart. Det är oavsett något kul som ska hända i mitt liv ! 🙂 och det är inte en separation.

   Njut din tisdag Sandra! Kram!

 5. nilla says:

  Stort GRATTIS 🙂 ååå vad du inspirerar mig med detta inlägg, vågar du så ska väl fasen jag också våga haha. Har också gått flera år och velat göra så mycket annat än det jag gör, men vågar liksom inte riktigt gå hela vägen. Men nu ska det bli ändring på det, ett steg åt rätt håll i alla fall 😉 Ser fram emot att följa dig på dina nya vägar, hoppas att allt ordnar sig tillslut, och klart det gör det. Stor kram och tack för din härliga blogg <3

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner T.A.C.K. för grattis och för helt magisk feedback Nilla! Nu blev jag otroligt glad! och sitter här med ett stort smil! 🙂 Underbart att jag inspirerar!!! det är det bästa jag kan få höra. Och klart att du vågar Nilla! Jag hejar på dig och önskar dig all världens lycka till med det du har framför dig! You gooo!!!

   Önskar dig en helt underbar tisdag fylld av solsken & lyckliga stunder! Kram!

 6. Elisabet says:

  Stort grattis och vad härligt att slutföra något som du drömt om så länge! Heja dig!
  Kram!

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner TACK Elisabet! 🙂 Ja, det känns obeskrivligt härligt att vara färdig med något som jag drömt om SÅ länge. En häftig känsla!

   Önskar dig en magisk tisdag fylld av positiv energi! Kram!

 7. Cecilia says:

  Blir så glad av att läsa dina inlägg.Är inne i en tung period då det inte går som jag vill på det personliga planet :-(.Försöker att vara positiv men jag lyckas väldigt dåligt med det.Så då är det skönt att läsa det du skriver <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *