Godmorgon 2:a advent!

Allmänt

Johanna i sin nya fina klänning och sköna byxor från My Cinnamongirl.

Goooodmorgon alla fina bloggläsare!

Här pågår morgonmys med tända ljus, Nyhetsmorgon (svenska TV4), julkalenderöppning också brinner så klart det 2:a adventsljuset som påminner om att julen närmar sig med stormsteg 🙂  JIG kom hem sent igår kväll så nu pågår lek inne på Johannas rum och jag ska försöka lägga mig och sova en stund till för efter min hektiska vecka är jag liiite tröttis 😉 Såg du föresten Så mycket bättre igår?  vilken tjej Laleh är! och vad bra låtar hon har!

Jag önskar dig världens skönaste söndagsmorgon och om du bor i Oslo så kan jag tipsa om att jag har öppet på Gizmo & Co idag från kl. 14 – 17 och idag firar jag advent med -20% på de finaste vita advents stjärnorna  🙂

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Godmorgon 2:a advent!”

 1. Casaofmia says:

  Så fin hon är, detsamma till dig – en riktigt fin 2:a advent kram

 2. gizmolina says:

  casaofmia-
  Tusen tack ! Önskar dig en magisk advent ! Kram! 🙂

 3. Marion says:

  Laleh är helt fantastisk, vilken tjej!

 4. gizmolina says:

  Marion-
  Ja, vilken tjej !! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *