Godmorgon 3-månaders dagen!

168397-2703
Jag & Johanna på väg hem från Nai Harn beach igår.

Phuket kl. 7.45, torsdag morgon.

Igår då jag skulle blogga så slutade hela pcn tillfälligt att fungera, det var någon uppdatering den fick för sig att göra så det var orsaken till min plötsliga frånvaro.

Och nu då jag såg fram emot att tok-blogga på morgon så ser jag nu att blogg.se ska ha drifts-stopp mellan kl. 02-04 svensk tid = mellan kl. 08-10 lokal tid här och det innebär att vi hunnit åka till beachen då allt fungerar igen. Men – jag har exakt 13 min på mig att blogga nu så nu kör vi! 😉

Johanna vaknade rekord tidigt idag, redan 6.30, och nu sitter hon och leker i sin stol brevid mig. Hon hickar så jag ska strax ge henne något att dricka så att det går över.  Oj, nu ser jag att hon bläddrar i en av sina Barbapapa böcker, det ser så sött ut, som att hon är vuxen och sitter och läser 😉

Idag är det föresten exakt på dagen 3 månader sedan vi reste hit. Ganska otroligt hur fort tiden har gått!

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Godmorgon 3-månaders dagen!”

  1. Har ni redan varit där i tre månader??? Ja det är helt otroligt vad tiden går fort. Känns som om det var igår som du skrev att ni snart skulle resa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *