Godmorgon 4:e advent!


Det är så fint att dekorera med ljuslyktor.

Mitt hjärta väckte mig strax före kl. 8 och efter det har hon kräkts / kastat upp flera gånger så jag är rädd för att hon har fått magsjuka 🙁 

När vi var och hämtade kläder på renseriet (kemtvätten) igår så säger damen som jobbar där att hon har magsjuka och att det är super smittsamt och att vi bör hålla oss en bit ifrån henne. Hennes mann var där och expedierade oss så hon stod i bakgrunden. Men när hon sa det så valde jag ändå att öppna dörren och  flytta Johannas vagn så att hon stod i dörröppningen vänd utåt bara för att inte riskera att hon skulle bli smittad men hon kanske hann bli det ändå ? Uff så tokigt…

Nu hoppas jag av hela mitt hjärta att detta går över FORT och att Johanna är en pigg prinsessa senare idag för hon var ju nyss sjuk… och jag har galet mycket jobb …

Önskar dig en underbart mysig 4:e advent !  🙂

Kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Godmorgon 4:e advent!”

 1. Johanna says:

  Måste då fråga igen, är din man aldrig hemma, så du kan få jobba i lugn å ro med ditt?

 2. Elin says:

  Usch, hoppas INTE att det är magsjuka. Hörde på nyheterna att det är den värsta magsjukan på flelra år. Tycker att var och varannan har legat dålig! Krya på henne!

  Kram

 3. Stina says:

  Stackars lilla Johanna, hoppas hon mår bättre snart. Vi har haft magsjukan här hemma, iaf lillan. Hon blev så dålig att hon var tvungen att bli inlagd med dropp på sjukhus! Nu kommer ju Johanna nog inte bli så dålig. Konstigt av damen i kemtvätten att inte stanna hemma om hon smittar så mycket! Trevlig söndag! Krya på dig Johanna! Kram

 4. Ulrica says:

  Nej, vad trist! Hoppas att det är som med de flesta maginfluensor att de är intensiva men korta! Förhoppningsvis är Johanna och ni andra friska till julafton.

  Mycket dålig stil av folk som smittar att ge sig ut bland folk tycker jag! Iof kan ju Johanna fått det på förskolan men ändå!

  Krya på dig Johanna.

 5. Becka says:

  Stackars lilla Johanna!

  Hoppas hon snart blir frisk!!

  Ha en skön söndag!

 6. Krya på lilltösen!

  Lästei tidningen att i år är det rekordmånga rapporter om vinterkräksjukan. Trots att mina barn går på förskola och jag jobbar på ett annat har vi klarat oss ifrån detta som tur är!

  Hoppas för eran skull att ohanna är frisk till julafton! Kram på er!

 7. Kari/Hestia says:

  Så trist at Johanna skulle bli syk igjen. Pass på at hun får i seg så mye drikke som mulig, gjerne farris blandet med eplejuice.. Da får hun fruktsukker og salt på en gang.

  Håper det roer seg, og at dagen deres ender mye bedre enn den startet :o)

  -klem-

 8. Emma says:

  usch lilla gumman! Krya på henne hundra gånger om!

 9. Emma says:

  Åh, stackars tjejen!

  Min lilla tjej började också kräkas i natt… Inte kul. Hoppas de blir friska fort igen!

  Kram

 10. Anna says:

  Ursäkta mig, men vilket pucko som går och jobbar när hon har magsjuka.

 11. farmor Lena says:

  Vinterkräksjukan har vi snart haft allihopa barnbarn, barn, sambos…. mata Johanna med CocaCola som ger salt och sött. Ges på sjukhus till och med.Pussas inte, tvätta händer etc. så kan det gå att hålla undan smittan. Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *