FABULOUS SHOPPING WEEKEND!

Allmänt

Vi måste påminna oss om det ibland…..

Goooodmorgon solstrålar !

Hoppas att du har haft en softare start på dagen än mig… alltså jag måste börja lägga mig tidigare nu då vi startar dagarna så mycket tidigare…. *gäsp*….  Så fr.o.m. i kväll är det skärpning ! 😉

Har kört hemmakontor på morgon och ska nu göra mig klar för att fixa lite ärenden på väg upp till butiken  (har öppet kl. 12.30 – 17.30 i dag).   Solen strålar och jag bestämde mig nyss för att kicka igång en FAB shopping weekend i min butik med -20% rabatt på precis allt för att f.i.r.a. att hösten är här !  så-  passa på att förgylla klädskåpet med härliga höstnews !   och du, du vet väl att jag gärna hjälper dig att bygga upp din höstgarderob om du önskar det genom ett hembesök då vi tillsammans går igenom vad du har / behöver komplettera med (styling).   Och om du har svårt att komma loss från hemmet så kommer jag gärna hem till dig så att du kan prova kläder hemma i lugn och ro ! eller så kan vi ses i butiken en kväll.   Allt är möjligt!  🙂

Ett av hängen i min butik. Från vänster: sjal + bluse Custommade, poncho Odd Molly, kjole Odd Molly, strikkejakke Odd Molly, jeans Line of Oslo,  topp Odd Molly, parkas Custommade, genser Line of Oslo, bluse Custommade, bluse med sculls Chill Norway…… osv osv….

Skickar dig ett lass med energikramar och önskar dig en inspirerande dag! Pepp, pepp!!! 🙂

P.S  till er som inte bor i Oslo men är shoppingsugna:  mejla mig på gizmolinas@hotmail.com så postar jag dig det du önskar.  (nettbutiken lanseras snart).

LoVe !

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “FABULOUS SHOPPING WEEKEND!”

 1. Reidun says:

  Kjenner energien kommer med alle klemmene fra deg. Ååå så mye fint du har fått i butikken din,,,kommer nok en tur snart. Ha en fortsatt fin dag!!!

 2. Sofie says:

  VIll gärna beställa från dig men bor i Sverige och är lite rädd för dyr tull? Hur fungerar det? Kram!

 3. Ååå vad mycket fint!
  Längtar tills webshopen är igång.

  Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *