GODMORGON!

Allmänt

Goooodmorgon sweeties !

O.M.G. vilken kväll det blev i går…. för att göra en lång historia hyfsat kort så ankom jag Oslo runt kl.19 med världens största koffert (I know, var bara borta 1 natt men hade med mängder av kläder till en fotoshoot som tyvärr blev inställt) och då slutar plötsligt min mobiltfn att fungera (!)   Tappade den i golvet tidigare på dagen så det är nog orsaken… Hur som helst,  ringer JIG från en tfn.automat (oh yes, de existerar fortsatt) och får veta att hans bil gått sönder (!) på väg från Karlstad till Oslo  så han kommer inte hem förren runt 21.30 och jag hade ingen nyckel hem !

Ja, men ni hör ju ! C.r.a.z.y. evening !!!  😉

Men nu är det tack och lov en ny solig dag med nya möjligheter och jag ska hänga på låstet hos Elköp Express så att jag får fixat lånetfn och sen köra iväg till ett inköp innan jag öppnar butiken kl.13…..

Jag veeet att jag inte bloggat picsen från J´s kalas ännu men de kommer ! visar några andra amazing kalaspics så länge som inspirasjon… och nej, jag hade inte tid att fixa något liknande till J´s kalas men jag önskar… ! 

…kul med tuggummi tema ! det hade passat min J perfekt för hon ä.l.s.k.a.r. tuggis 😉

Önskar dig en alldelens underbar dag så ses vi igen lite senare ! och just det, jag gick tyvärr inte vidare till finalen i Årets Bloggmama 2012 men tusen 1000 T.A.C.K. ändå till alla er fina bloggvänner som röstat på mig! Jag är SÅ g.l.a.d. över att jag var en av 20 nominerade och jag hamnade där tack vare att någon av er tipsat om min blogg så T.A.C.K.  Ni är världens b.ä.s.t.a. !! Nu  får vi  satsa på en finalplats 2013 istället !!! 🙂

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “GODMORGON!”

 1. Men Bästa vilken hemkomst!! Jag hade nog typ brutit ihop 😛 men du tar det mesta med en klackspark and i love it.

  Gahhh vad jag ville se dig i finalen, men det är ju så dumt med FB röstning för det är faktiskt väldigt många som är super anti FB (tro det eller ej!!) *Jag har länge vart en skeptiker & är fortsatt & har därför stängd privat profil & endast “RIKTIGA vänner” där*.

  Oavsett är du en vinnare med din färg glada & inspirations boosti ´ga blogg 😉

  Puss & hoppas du hämtar in dig efter gårdagen

  • gizmolina says:

   Jag men du förstår ju…. det blev helt galet igår så det var liksom bara att gilla läget typ 😉 Och ja, den där finalen hade jag gärna varit i men samtidigt så får jag vara så glad över jag blev nominerad ! En ära !!! Tror fler hade röstat om det inte varit pga facebook för precis som du skrver så har ju faktiskt inte alla det . Och du är ju bara världens sötaste, miljooooner tack för fina ord Sessan ! de värmer ska du veta! Puss & Kram !

 2. Frida-mor till fyra says:

  Det är på dem dagarna man vet att man lever, men så blir man en fena på krishantering 🙂

  Vart ligger din butik?

  Frida

  • gizmolina says:

   Ha ha . Ja, krishantering är verkligen ordet här 😉 Min butik ligger i Vibesgate 15 på Majorstua. Välkommen ! Kram !

 3. Hanna says:

  Jag röstade på dig 🙂 Tycker verkligen du är en inspirerande Mama. Och så håller vi förstås tummarna att det blir final nästa år istället. Kram och ha en fin dag

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack för fina ord ! och tack snälla för att du röstade på mig, det gör mig glad ! 🙂 Vi får satsa på bättre lycka 2013. Önskar dig en underbar helg ! Kram !

 4. anna says:

  Nä fy så tirsst att du inte gick vidare. Av alla bidrag så gillade jag bara 3 bloggar där du är nr 1. Fortsätt försköna vår grå vardag med flärd. Loggade in för att rösta men hittade ingen röstkanpp. Lägg upp en direktlänk nästa gång så får du nog mer röster.
  Jaaaaaa, Johannas kalasbilder längar jag att få se!!!!! Du gör alltid så fint.
  Kram kram

  • gizmolina says:

   Tack snälla du för peppande feedback ! 🙂 ja, liite trist var det allt att inte gå vidare men jag är SÅ glad över att jag var en av de nominerade! en ära ! Ang. länk så har jag lagt upp direktlänk flera gånger både på bloggen och på facebook. Önskar dig en underbar helg ! Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *