GODMORGON & INSPIRASJON.

Jag älskar vita sängkläder. Fräscht, snyggt & lite hotellkänsla .

Gooodmorgon darlings ! 

I skrivande stund skulle jag egentligen provligga sköna sängkläder (och sängar) på en pressefrukost hos Mille Notti. Åhhh vad jag önskar att jag var där… Men, jag sitter och jobbar med bästa prosjektet och är så sjukt laddad & peppad att jag bara måste köra på.   Så jag får, liksom ni, njuta av dessa härliga bilder från dem istället. Och inspirasjonen passar mig perfekt för jag var och shoppade nya möbler till sovrummet igår som levereras idag och monteras i morgon. Can´t wait !  🙂

Den där barnsängen är SÅ fin.  Johanna har haft en lik och jag kan varmt rekommendera den till er som väntar barn ! den är den finaste ever. och ett stort pluss för att den växer med barnet !

Gud så fint ! Fick plötsligt lust på nya handdukar / badlakan på badet….också måste jag börja bada ! har inte badat en enda gång i vårt badkar sedan vi flyttade in här så det börjar vara dags.  Köpte föresten badbomber till J´s julkalender igår .

Nu dricker jag en god smoothie här på mitt hemmakontor och om jag jobbar på effektivt så kanske jag får till att gå på en trevlig lunch.   Satsar på det !

Önskar dig en amazing dag !  🙂

P.S  du kommer väl i håg att tävla om de snygga skorna från Eurosko?  och glöm inte erbjudandet hos KidsBrandStore  !

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “GODMORGON & INSPIRASJON.”

 1. Hanna says:

  Hej AnnaStina!
  Måste få fråga om du vet när din nätbutik öppnar? Mailade dig för ett par veckor sen om ev beställning men beställer gärna fr nätshoppen! Ha en underbar dag!
  /Hanna

  • gizmolina says:

   Glada nyheter: den lansers väldigt snart så då kan du beställa därifrån! Mer info kommer på bloggen en dag om inte alltför länge…. Önskar dig också en underbar dag ! Kram ! 🙂

 2. Elin says:

  Hvitt sengetøy og Kiliseng her i huset også 🙂 Håper du rakk lunsjen og har en fin dag☀

 3. Titti says:

  Har precis köpt nya sängkläder…helvita från Åhléns. Tycker inte om “grilliga” lakan.
  Kram Titti

 4. Pernilla says:

  Den sängen är på väg hem till oss 🙂

 5. Mikaela says:

  Ooo älskar krispiga nya lakan. Bäddade faktiskt med våra jullakan idag och det är sååå härligt att krypa ned i efter en låång dag med bägge barnen hemma. VAB. KRAMAR!
  Psst… Nu kan du vinna ett presentkort hos ELLOS värde 500;- inne hos oss http://hemmapavarangataistan.blogg.se/2012/november/tavla-med-ellos-2.html

 6. Marianne says:

  Kjempesøt seng!
  Fikk plutselig en ubeskrivelig trang til å re sengen opp i helt hvitt sengetøy nå… Hmm, må-ut-og-kjøpe-nytt…
  Ha en fin torsdag!

  Mvh Marianne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *