Godmorgon alla bloggisar!


Titta vilken härlig dukning de gjort på butiken "Bolina" som vi besökte igår. Hur somrigt som helst !

Idag väckte Johanna mig vid 8.30 och det passar pefekt att starta bloggdagen med att säga "ny dag och nya möjligheter!"! 🙂

Tyvärr är varken jag eller min lilla darling helt i form idag 🙁  Hennes näsa rinner och hon är blank i ögonen så fram till att jag ser hur hon mår (man är ju alltid lite sämre precis då man stigit upp) så ska vi ska inte lägga upp några stora planer för dagen.  Känner att det passar mig perfekt att bara chilla hemma och pyssla…


Inspirerande ! Och det är så snyggt med en soffa på ena sidan bordet och stolar på den andra. På bilden ser ni min underbara vän Randi som förgyllde min dag igår 🙂

När jag skulle fota här på morgon och visa er vad jag köpte på Polarn & Pyret så stod det "change the battery pack" på min kamera så jag får återkomma med bild så snart det är laddat och klart också startar jag istället bloggdagen med bilder från vår inspirerande tur igår.


Kommer ni ihåg den "pinne" jag tipsade om att montera upp över köksbordet ? Här får ni ett till liknande tips! Nämligen att hänga upp en "planka" (eller vit hylla) som du kan ställa en massa ljus på och skapa härlig stämning. FINT !! och annorunda! Randi kom även med det perfekta tipset att man dessutom kan hänga upp på samma sätt framför en vägg, så det måste ju inte vara över ett bord. Dett är i alla fall dagens interiörtips!

Här kommer dagens:

"Tålamod är en gudomlig egenskap. Utan tålamod kan vi inte njuta av nuet eller växa och lära oss."
/Ur "En härlig bok".

Jag önskar dig världens bästa fredag och hoppas att du njuter livet !

Kram! ♥

Kategori: Dagens interiörbild & tips. | 6 Comments

6 responses to “Godmorgon alla bloggisar!”

 1. hej!

  det där verkar vara en undebar butik med massor av vill-ha-saker!

  Hoppas att ni mår lite bättre snart och att ni får en bra dag 🙂

  Kram!

 2. Madelene says:

  Hej tjejer.

  Hoppas att ni känner er litte bättre.Önskar er en trevlig Fredag.

  Kram på er.

  Madelene(Landvetter)

 3. Hoppas ni kryar på er. Den butiken hade min fru gillat!!

 4. sessan ♡ says:

  Hoppsan da!! En butik jag inte fått med mig…..

  Den måste jag titta närmare på Anna Stina ❤

  Hoppas ni inte regnar bort, för fy vilket väder.

  Idag är det en snygg Ilse regnkappa & Ilse gummi stövlar som gäller.

  Jag trodde du tog med dig solen från Thailand hi hi

  Happy fredag från mig!!

  idag blir det nog ett glas Rose`& massa levande ljus.

  Kramar från mig & Lill Sessan

 5. Emelie says:

  Åååå Bolina!! Jag älskar Bolina:) Bodde i Norge som barnflicka i 10 månader och en gång tog mamman i familjen med mig till den butiken och jag blev tokkär! Fanns så himla fina saker där!

 6. jennifer says:

  ÅÅÅ VA FINT!!! så ska vi göra i vardagsrummer nu!!!=) så fint

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *