Godmorgon alla härliga !


En sak är säker: min mössa från Diesel är det BÄSTA köp jag gjort på länge för tack vare den så sparar jag mååånga minuter varje morgon eftersom jag inte behöver tänka så mycket på håret 😉   (bild från EasyLiving)

Idag lämnade jag Johanna på dagis rekord tidigt (för att vara oss…) och nu sitter jag och jobbar med Nyhetsmorgon på TV4 i bakgrunden. Det ösregnade ute i natt och tidigt på morgon men då jag promenerade t & r till dagis så var det en vacker och ovanligt varm morgon ute och därför tog jag en extra lång prommis och passade på att shoppa med mig lite blader hem 🙂


Dagens inspiration: nya engelska In Style och ett blad som jag nyss upptäckt ! nämligen engelska Easy Living. Och ser ni vilket svenskt blad det påminner om med den färgglada kanten ? exakt: Family Living 🙂

Nej , nu måste jag gömma burken med pepparkakor någonstans för annars kommer jag att äta till alla är slut 😉 och sen ska jag jobba vidare här så jag önskar dig den BÄSTA dagen och avslutar med dagens:

"Antingen är man en del av lösningen eller en del av problemet."
/E.Cleaver

Tänk positivt för allt ordnar sig alltid… !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Godmorgon alla härliga !”

 1. Mr D says:

  Finns det svenska kanaler standard i Norge eller har ni parabol?

 2. Madelene(Landvetter) says:

  Godmorgon.

  Hoppas allt är bra.Här är det full storm ute och regnar.Jag är hemma i dag vet ej om jag skall spy mår så illa det går magsjuka på min dotters fritis.

  Skall ni vara hemma i jul eller åker ni i väg? Ha det så jätte bra.Kram Madelene

 3. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Mr.D-

  SVT 1 & 2 är standard men TV 4 kräver en dekoder.

  Madelene –

  Hej på dig ! 🙂 Men uff så hemskt det låter med eventuell magsjuka och storm.. Hoppas att det vänder så att din dag blir solig ! 🙂 Vi har faktiskt inte bestämt oss för hur vi ska göra i jul ännu men vi måste ta ett beslut snart 😉 KRYA PÅ DIG söta du ! Kram ! 🙂

 4. Diesel says:

  Var inne på dieselaffären i malmö, men den var slut i beige 🙁

 5. Mr D says:

  Vad skönt att iaf. kunna se SVT 1, SVT 2 och TV4! Men TV3 och Kanal 5 missar ni då?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *