Godmorgon alla härliga !


Dagens: tunika från Hunky Dory, jeans Zara och mitt favorit halsband från Bvlgari som jag köpte till mig själv i present för några år sedan.  Bakom mig ser ni en av alla saker jag gjorde igår: jag klädde in anslagstavlorna från Ikea i vitt tyg 🙂

Jag blir så LYCKLIG av detta vackra, soliga och varma väder som aldrig verkar ta slut 🙂 

Det blev en lite blodig morgon här hemma idag för min lilla älskade Johanna ramlade då hon busade och spräckte överläppen (på insidan…) och jag är inte så glad i blod så jag blev nog mer rädd än henne.. Men allt gick så klart bra och det tog inte länge förren hon sa "aj, aj borta nu mamma". Barn är bra härliga för de glömmer så fort !

Men inte nog med denna lilla olycka, då vi kom till dagis så ramlade hon in i en dörr också så tårarna sprutade.. uff. Tror hon var tröttis för det är då hon snubblar och ramlar .

Nu ringde äggklockan, min baguette är klar i ugnen så jag ska sätta mig och äta frukost.  Dagen idag bjuder på en lunch i solen och diverse fix så jag önskar dig en LOVELY dag och en pang-start på sista aprilveckan !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Godmorgon alla härliga !”

 1. Daniel says:

  åååh stackars trötte jänte – då händer det lätt olyckor.

  Hoppas hon har vilat ut nu.

  Å du e LIKA fräsch som alltid!

 2. Angel says:

  det är bra att ta sig en redig frukost så att man orkar med dagen ! 😀

 3. Becka says:

  Oj, stackars lilla söta Johanna. Inte lätt att va liten…

  Hoppas du också får en härlig start på veckan! Jag är i alla fall sjukt pepp på att det är måndag idag och att det är "kort" vecka! 🙂

  Måste också säga TACK för en superhärlig blogg! Du lyser verkligen upp!

 4. Madeleine says:

  Stackars lilla Johanna, tur att barn ofta är "tåliga" och att det går över fort.

  Grattis till ditt företag förresten och stort lycka till.

  Ha en fin dag. Kraam

 5. Annelie says:

  Hej!

  Undrar om ni bytt vagn till Johanna? Såg ut som en Urban Jungle på bilderna från helgen?

 6. karin says:

  Ajajaj,har så svårt för blod,hoppas dagen varit toppen,kram

 7. Agnes says:

  Stackarn. 🙁

 8. Linda says:

  jag tror du skulle va så mycket finare utan den starka kajalen/eyelinern du har!

 9. Man vänjer sig aldrig vid att dom slår sig!

 10. Mandy says:

  Vi har flera små barn i veckan som kommer till oss på Tandvården för kontroll efter sådana slag, mycket vanligt! Bra att få tänderna kollade och anmäla till sitt försäkringsbolag för ev framtida skador på permanenta tänder!

 11. Bella Interni says:

  Jeg følger bloggen din hver eneste dag! Jeg er virkelig imponert over hva du får til i løpet av dagen. Du virker å ha masse overskudd, og så er det så deilig med dine positive kommentarer og oppmuntringer. Det er nok av kjipe blogger med "nagging" av andre osv. Keep up the good work.

  Hvis du har tid innimellom kan du sjekke min interiørblogg: bellainterni.blogspot.com

  Ønker deg og vakre lille Johanna en alldeles fortryllende dag!

 12. Emma says:

  känskan av att solen värmer är verkligen underbar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *