Godmorgon alla underbara bloggisar!


Jag ser fram emot att shoppa ny sänghimmel till lilla prinsessan. En rosa ska det bli så klart!

Phuket, fredag kl.11.25, +30 grader och mixat väder: sol, regn, sol, moln…

Nu somnade precis min super förkylda prinsessa på soffan efter en mysig "hemmamorgon" med lek på verandan, glassätning och massa pussande…

Och jag är på värsta "inredningshumöret" idag så jag bläddrar i blader och surfar på nätet och skriver shoppinglistor och önskelistor och planerar att jag ska klippa ur alla härligt inspirerande bilder jag ser i mina blader och göra en fin "inredningsbok" . Oj! vad man är kreativ ibland! HÄRLIGT! 🙂


Den här mattan och klockan passar perfekt i Johannas rum! Båda kommer från "Sprall" på NK i Stockholm, en av mina favorit barnbutiker 🙂

När jag surfade runt så tittade jag främst efter saker till Johannas rum som ju ska bli "nytt" då kommer hem för sedan vi reste så har hon ju gått från att vara baby till att bli en liten tjej. Helt otroligt vad de små förändras på bara 6 månader i den här ålder. Fantastisk!

Titta bara här hur hon såg ut då och nu:
tyvärr går det inte att lasta ner bilder nu 🙁 har försökt i 30 minuter… så jag ger upp och försöker senare! Kanske beror det tröga nätet på att regnet VRÄKER ner och åskan dånar så att det skakar  i fönstren? Antagligen..

Hoppas att du vaknar på ditt bästa humör idag och att du är klar för att möta dagens alla spännande happenings!

Kramar! ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Godmorgon alla underbara bloggisar!”

 1. Pethra says:

  Heter inte butiken Sprall eller är jag lite yrvaken nu? :o) Jättesöt sänghimmel!

 2. Ida says:

  KUL att du skriver så fint om Sprall! Jag jobbar med inköp/försäljning där och jag blir alltid lika glad av nöjda kunders ord =)

  Välkommen in nästa gång du är Sthlm,annars finns ju våran webshop 😉 hihi!

  Kram!

 3. AnnaStina says:

  Haha, helt rätt, Sprall heter den! I Oslo finns det en liknande kedja och där heter den SPRELL. 😉 Snurrigt blir det 😉 TACK för tipset, ska genast ändra. Kram! 🙂

 4. Vilken underbar prinsessäng! Där hade jag gärna sovit när jag var liten. 🙂

 5. AnnaStina says:

  Ida-

  Vilken fantastiskt jobb du gör! Butikerna är ju underbra och jag ser verkligen att sortimentet är valt med omsorg 🙂 Jag tittar alltid in i er butik på NK då jag är i Stockholm och ibland även i den på Östermalm. Var det föresten du som hälsade till mig via min kära vän Lotta? 🙂 Keep up the good work! Du har SUPER god smak! Kram! 🙂

  Sara-

  Ja, visst hade man velat ha en sån? Nu får jag fixa en till Johanna istället 🙂 Kram! 🙂

 6. Linn says:

  Vart är den sänghimelen köpt?? Vill ha tag på en rosa till min prinsessa, men har inte hittat den "perfekta", förens nu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *