Godmorgon älskade fredag !

Allmänt


Johanna den här dagen för exakt 1 år sedan .

Ååå vad jag ÄLSKAR fredagar! det är en så speciell stämning i luften på fredagar tycker jag and I love it  ! 🙂

Här startade min dag med att min väckarklocka ringde kl. 07 och jag låg och tog "5 min till" i typ 30 min innan jag stod upp. (visst är det härligt med dessa extra 5 min tidigt på morgonen )  och precis då jag duschat och klätt mig så tittade en nyvaken Johanna ut från sitt rum  🙂  


Jag låg steget före med julpyntningen förra året och så här såg det ut i ett fönster här hemma den här dagen -07. Och se ! då snöade det ! 

Mitt hjärta sitter och  tittar på barnTV med sin välling nu och jag har fixat hjärtformade smörgåsar & gurkskivor till matpakken. Det är strax dags att klä Johanna och gå iväg mot dagis så här kommer dagens (som alltid står att läsa på min blogg) :

"Have fun a be fantastic!"

Nu njuter vi den här dagen till max !! 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “Godmorgon älskade fredag !”

 1. Jag har precis lämnat mina gullungar på dagis jag med och ska snart kila till jobb.

  Jag håller med. Det är ngt "magiskt" med fredagar. KRAM!

 2. Mary says:

  Allting är så mycket lättare och roligare på fredagar! Älskar också stämningen på fredagar! Ha en riktigt FAB fredag Anna-Stina ;-D KRAM

 3. Och Johanna var lika ljuvligt söt och rosa för ett år sedan som nu! Hoppas ni får en fin helg!

 4. På jobbet startade de med adventsmys i morse, glögg och pepparkakor! Jag var sen tyvärr så jag missade det helt, men det doftar ljuvligt i korridoren kan jag säga! Idag – resa upp till mina hemtrakter kring Sthlm, åker om några timmar! Mys! Ha de gott! Kram

 5. Anneli says:

  Hej! Jag älskar din blogg och din underbara inredning! Jag undrar om du vet var jag kan få tag på lampan el ngt liknande som du har i vardagsrummet på väggen(hjärtat)Tycker den e såå fin Ha en underbar dag! Kramar

 6. Emilie says:

  Din unge är ju inte ens söt :S

  Lägg av med blogg kärring , du är för gammal tyvär dags att inse…

 7. Ohh very much thanks admin

 8. mp3 dinle says:

  Ohh very much thanks admin

 9. good quality post thanks

 10. chat says:

  Ohh very much thanks admin

 11. videoizle says:

  Great! Thanks for post

 12. home page says:

  Astonishingly useful posting. Me & my brother have been getting ready to attempt a little study concerning that. We found a essential publication on that matter through our own neighborhood library and the majority of textbooks were not as detailed as your content. I’m certainly very glad to see such information which I was looking for a long time.

 13. thx for dat post, was preety decent, buy ultram online, [url=”http://tramadolonline.groupsite.com”]buy ultram online[/url], http://tramadolonline.groupsite.com buy ultram online, =((,

 14. isjpftuazf says:

  rJH8jD lhfreqquwcth, [url=http://fkbyujyidntb.com/]fkbyujyidntb[/url], [link=http://esxyjygptgvs.com/]esxyjygptgvs[/link], http://ycjfnxmdfnco.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *