Godmorgon älskade fredag!

Allmänt


Nya sänglamporna är på plats nu! 🙂 (och sängborden som jag ritat och beställt)  På morgon ställde jag olika tavlor på sänggaveln för att välja vilken storlek jag ska beställa för inramning och sedan sätta upp bakom sängen.

Phuket kl.10.10, fredag morgon, + 31 grader & strålande SOL!

Det känns nästan lite ironiskt att vårt sovrum börjar bli klart nu precis till då vi ska resa hem 😉 Men å andra sidan har vi en extra anledning till att längta tillbaka också kommer de som eventuellt ska hyra här förhoppningsvis att ha glädje av det fina 🙂

Här i Phuket startade vår dag kl. 07 idag så det känns som att vi har fått gjort en hel del redan vilket är jätte skönt!


Johanna klappar alltid i händerna då hon gjort något som hon är nöjd med, det kan vara att lägga ett pussel eller som här – att lägga ut den nya små handdukarna mamma shoppat på golvet 🙂  Dessa handdukar ska liggade rullade (the Thai way..) inne på vår gästtoalett hemma i Oslo. Visar bild då vi är hemma och de är på plats!


Dagens! Bikini och nya shorts som jag shoppat för 199 bath =ca 35 kr. Så här går jag alltid runt hemma (eller oftast bara i bikini faktiskt) för allt annat blir för varmt 🙂

Nu har vi besök av 2 killar från "Intercraft" som målar och fixar med ett par hyllor som de monterat upp häromdagen också levererade de en sängkappa också. Men de är strax klara och då hoppar vi på badbussen!

Egentligen har vi inte tid till beachen idag men jag känner att vi vill prioritera det. Snart är vi hemma och då finns inte de härliga beacherna längre… så det gäller att passa på! 🙂

HAPPY fredag! Veckans festliga dag och lyxigt med en hel helg framför oss!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Godmorgon älskade fredag!”

 1. Godmorgon!:)

  LÅter som om det kommer bli en härlig dag. Vad mysigt det är att gå hemma och ordna och trixa, egentligen blir man aldrig klar, lovely!:)

  Hoppas att ni också får en underbar fredag och en riktig härlig start på helgen!:)

  Kram!

 2. Vilket underbart sovrum! Hoppas att ni får en fantastisk fredag. Jag tycker ni gör rätt i att prioritera stranden. 🙂

 3. Sanna says:

  Jättefint sovrum!

  Hur kommer ni att hyra ut?

  Ville titta in och önska dig en god morgon från Sverige med fint väder sol och ca 20grader nu på morgonen07.39

  Hoppas att du får en fin dag

  Kram!

 4. Josefine says:

  WOW så billig shopping! Njut dagen,miss you! Puss

 5. Miss Blue says:

  Snygga detaljer gör allt! Vilken hot mama du är förresten! 😉

 6. KarolinaN says:

  Gomorron! Ser super ut det där! Ser också nu på denna bild att gaveln inte är bågformad som jag trodde? Såg bara ut så på den förra bilden säkert.

  Jag förstår "ironikänslan" att allt är klart när ni ska hem. Vårt alldeles nya hus (flyttade in i juli)har vi varit tvugna att färdigställa allt på nu när det är ute till försäljning. Typiskt att det ska behövas en flytt för att få allt klart! Men trivs man inte så räcker det inte med ett fint hus.. Nu ser jag fram emot att flytta in i en 60 tals villa i det område som är RÄTT för oss:) Ha nu en härlig dag, här i Gävle är det redan 20 grader! Kram!

 7. Hej1

  vad snyggt det blir i sängkammaren!

  Vilken bra service de verkar ha där. Kommer hem och fixar och donar med allt man har köpt 🙂

  Passa på att njuta så mycket du bara kan nu den sista tiden! Bra att du prioriterar beachen 🙂

  Ha en underbar dag!

  Kram.

 8. Charlotte says:

  Vilket otroligt fint sovrum ni har! Nu blev jag inspirerad! Flyttar in i nya lägenheten imorgon och hittills består sovrummet av massa papper på golvet och fuktig målarfärg i taket… Att se din fina bild påminner mig om hur det snart kommer se ut! 🙂

  Ha en underbar dag på stranden, tycker du prioriterar helt rätt!

 9. Mia says:

  Vilken underbar bild på Johanna när hon klappar händerna 🙂 Hoppas ni får en bra dag!

 10. Madelene says:

  Njut av dagen på stranden jag hade också gott till sranden och njutit dom sistta dagarna.Det anndara kan du göra på kvällen.Hoppas du har haft en underbar dag.Vi skall med göra om i sovrumet så jag fick inspertion när jag ser hur finnt ditt sovrum blev.

  Krama Johanna och hälsa hene från mig att hon har en underbar mamma.

  Kram Madelene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *