GODMORGON ÄLSKADE LÖRDAG!

Allmänt

9890f38dc7f1cf669d57759fd235a32c

Godmorgon kära bloggvänner! 

Här har jag alla möjligheter i världen att sova precis hur länge jag vill och ligga kvar under täcket utan någon som helst stress att stiga upp men vad händer? Jo, jag vaknar redan strax efter kl.07 och hade inte ro att ligga kvar…. Kände att jag vill passa på att fixa till här hemma nu är jag har chansen men jag har inte fått gjort speciellt mycket, istället har jag fastnat lite här i sjeselongen framför Nyhetsmorgon (svenska TV4) för vet ni, jag har blivit super förkyld. Det startade för ett par dagar sedan och idag verkar det ha toppat sig för näsan rinner non-stop . Men som tur är så brukar det ju vara som värst då man är nyvaken så jag kryssar fingararna för att jag snart känner mig mer FAB ! (positivt tänkande brukar vara bra medicin…) 

Och Johanna kommer att bli SÅ glad då jag berättar att hennes favorit Lisa gick och vann Idol igår. Kul! och absolut en värdig vinnare tycker jag även om jag hade hoppats lite på hon som kom 3:a… men hon kommer garanterat att bli en stjärna hon också.  Och på tal om J så är ju hon på sleepover så jag och JIG hade plötsligt en möjlighet att gå ut och äta igår men jag kände att min röda förkylningsnäsa gjorde sig bäst hemma så det blev god thai take-away framför öppna spisen istället. Mysigt det också!

15916_10152473116890796_3640693946049284123_n

Fredagsmys deluxe. (och jadå, det är lite rörigt i bakgrunden, jag håller på att möblera om lite… Vinglasen hittar du föresten HÄR )

10322722_10152473117790796_819345448506128331_n

Till dessert: bubbles och fantastiskt goda jordgubbar.  Och check ljuslyktan som det ser ut som att det står Anna på, det står egentligen Johanna. Hjärtat fick den i present av mormor då hon var här på besök. ( ett fint julklappstips!  )

Nu ska jag försöka slita mig från myset här vid öppna spisen (oh yes, jag eldar både morgon och kväll, det är min feelgood) och komma mig i duschen så att jag får kontroll hur jag egentligen mår idag för vi har en hel del planer men om jag fortsätter att vara så här förkyld så måste nog tyvärr en del avlysas för jag vill absolut inte smitta nära och kära.

Önskar dig en underbart härlig lördag fylld av glädje! 🙂

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “GODMORGON ÄLSKADE LÖRDAG!”

 1. Titti says:

  Krya på dig med förkylningen.
  Kul med Idol igår , bra vinnarlåt och oj vad Carola var bra.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Tusen tack Titti! 🙂 Och ja, Carola är bara bäst alltså! och det var ju verkligen klockrent att låta henne sjunga Hallelujah!

   Önskar dig en magisk lördag! Kram!

 2. Ida Marie says:

  God bedring

 3. Kristine says:

  Riktig god bedring ⭐
  Klem K

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *