GODMORGON ANNANDAGJUL.

Allmänt

Glad i er mina kära  bloggläsare! Ni kryddar mina dagar med era  kommentarer och jag önskar er världens finaste juldagar.

Godmorgon sweeties !

Luleå bjuder på sovmorgon varje dag så nyvaken bloggis här. Eller jag vaknade först strax efter 06 med Johanna, uff, hon är tyvärr inte alls i form 🙁   nu sover hon fortfarande så jag håller tummarna för att hon  vaknar liiite piggare idag och att hon klarar att äta nåt. Det känns viktigt för igår orkade hon inte ens det… stackars hjärtat låg bara helt utslagen på soffan med en blöt handduk i pannan. Hur som helst, jag somnade om där strax efter 06 och vaknade strax före 10 och har legat och uppdaterat mig på instagram i sängen. Det är kul med instagram tycker jag !  och du vet väl att du kan följa mig där, jag heter: gizmolinas

En instagrambild från julafton.  Och om du inte har instagram app på din i-phone så kan du följa mig HÄR.

Nu ska jag ta och hoppa i duschen och sen ska jag och mamma ta en tur på stan. Jag shoppade bl.a. ett par Ugg´s på julafton som jag tror att jag ska byta färg på….(lite beslutsångest). Har sprungit runt heeela Oslo och letat Ugg´s i min size i flera veckor också reser vi upp hit och första butiken jag går in i har alla färger i min size. Lite festlig kontrast ! 😉

Är det föresten någon som vet om det är någon mer butik än Diva som säljer Ugg i Luleå ??

Önskar dig en riktigt f.i.n. annandagjul !

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “GODMORGON ANNANDAGJUL.”

 1. Titti says:

  Hoppas Johanna piggar på sig….det är trist att vara sjuk….
  Här i London skyltade de om för rea redan på julafton….men jag tror inte jag orkar med att trängas.
  Ska kika utanför Harrods i alla fall och se hur mycket folk där är!
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Tack snälla! Det är inte så festligt att vara sjuk… Låter lovely med shopping på Harrods. Många år sen jag var där… ! Njut dina dagar! Kram! 🙂

 2. Jennifer says:

  Nej men stackars liten, hon får krya på sig!
  God fortsättning till er :). Kram Jennifer

 3. Håller tummarna att hon mår bättre idag!! Uggs…finns inget skönare på vintern. Kanske skulle passa på att se efter fler par nu på rean (man kan liksom inte få för många) Önskar dig en skön annandag…..krams m

  • gizmolina says:

   Tack ! 🙂 Som tur är så är hon lite bättre nu . Och ja, Ugg är de bästa skorna ! Jag älskar dem ! och nej, man kan inte få för många…. Jag har tyvärr slarvat med att ta hand om mina genom åren så jag har en förmåga att förstöra dem i slask…. Ska ta bättre hand om mina nya! 😉 Önskar dig underbara dagar så här i slutet av 2012 ! Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *